Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κόνσολας (ΝΔ): Αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό από τους ελέγχους Ελλήνων στη Γερμανία

tags :
Κόνσολας (ΝΔ): Αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό από τους ελέγχους Ελλήνων στη Γερμανία
Ο βουλευτής της ΝΔ κάλεσε την κυβέρνηση να αντιληφθεί άμεσα τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει στον τουρισμό η απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης
«Η Κυβέρνηση οφείλει να αντιληφθεί άμεσα τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει και στον τουρισμό η απόφαση της Γερμανικής Κυβέρνησης να υποβάλλει σε ειδικούς ελέγχους τους επιβάτες των πτήσεων που προέρχονται από την Ελλάδα κατά παρέκκλιση της συνθήκης Σενγκεν» υπογραμμίζει ο τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, Μάνος Κόνσολας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφρορμή τους ειδικούς ελέγχους στη Γερμανία για τους επιβάτες των πτήσεων που προέρχονται από την Ελλάδα, για να προσθέσει πως οι επιτπώσεις «θα είναι ακόμα μεγαλύτερες αν οι έλεγχοι συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου».
«Ανεξάρτητα από τις αιτιάσεις που προβάλλει η γερμανική πλευρά, η ελληνική Κυβέρνηση οφείλει - διεξάγοντας αυστηρούς και εντατικούς ελέγχους - να φυλάει αποτελεσματικά τα σύνορα της και να αποτρέπει όσους επιχειρούν να εισέρχονται και να εξέρχονται από τη χώρα παρανόμως», τονίζει μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ.
«Μικρό το κακό αν βγούμε από τη Σένγκεν, δήλωνε παλαιότερα ο Πρωθυπουργός όταν ακόμη είχε... αυταπάτες», αναφέρει ο κ. Κόνσολας, ενώ καταλήγοντας τονίζει ότι «δυστυχώς όμως το κακό δεν είναι καθόλου μικρό και τις συνέπειες θα τις διαπιστώσουμε πολύ σύντομα και στον τουρισμό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης