Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος: Δεν δεχόμαστε ονομασία με τον όρο Μακεδονία – Δεν υπάρχει θέμα δεδηλωμένης

Δ. Καμμένος: Δεν δεχόμαστε ονομασία με τον όρο Μακεδονία – Δεν υπάρχει θέμα δεδηλωμένης
Αυθαίρετα τα σενάρια περί ανατροπής της κυβέρνησης υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Την θέση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να δεχθούν οποιαδήποτε ονομασία της ΠΓΔΜ που να περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία διατύπωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένος.
«Δεν επιτρέπεται να κάνεις κωλοτούμπα στα εθνικά θέματα.
Οι ΑΝΕΛ δεν δέχονται τον όρο Μακεδονία στο όνομα αυτού του κατασκευασμένου κράτους και αυτό είναι ξεκάθαρο» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Καμμένος, ο οποίος χαρακτήρισε αυθαίρετα σενάρια τα περί ανατροπής της κυβέρνησης λόγω αυτής της στάσης των ΑΝΕΛ.
«Δεν μπορούμε να δεχθούμε τον όρο μακεδονική για μια εθνότητα.
Έχουμε το πάνω χέρι και πρέπει να επιβάλλουμε το δίκαιο.
Το κράτος πρέπει να είναι βιώσιμο, στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από την Ελλάδα και είναι διαλλακτικοί λόγω της επιθυμίας τους να μπουν στο ΝΑΤΟ» υποστήριξε ο κ.Καμμένος, ο οποίος επεσήμανε πως ακόμα και αν το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών εγκρίνει τον όρο Μακεδονία, οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να ψηφίσουν υπέρ μιας τέτοιας ονομασίας.
«Αμφιβάλω ότι οι 300 και κυρίως οι Μακεδόνες βουλευτές, θα ψηφίσουν οποιαδήποτε ονομασία με τον όρο Μακεδονία μέσα» είπε ο κ.Καμμένος, ο οποίος στηλίτευσε τη ΝΔ για τη θέση της τονίζοντας ότι πρόκειται για λάθος τακτική και ότι «πρέπει να έχεις θέση, όχι να περιμένεις τον άλλο».
«Προσπαθούν να μας στριμώξουν πολιτικά, αλλά αυτό δε γίνεται.
Δεν υπάρχει θέμα δεδηλωμένης.
Δεν δοκιμάζεται η κυβέρνηση, γιατί είναι σαφής η θέση των κομμάτων» υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, υποστηρίζοντας πως η μόνη περίπτωση να δεχθεί μια ονομασία με τον όρο Μακεδονία θα ήταν «κατεχόμενη από τους Σλάβους Μακεδονία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης