Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπγιάλας (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα χρειαστεί προληπτική γραμμή στήριξης – Θέλουμε καθαρή έξοδο

tags :
Μπγιάλας (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα χρειαστεί προληπτική γραμμή στήριξης – Θέλουμε καθαρή έξοδο
Κρίσιμο έτος το 2018 για να δούμε εάν όντως έχει σταθεροποιηθεί το ασφαλιστικό σύστημα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι δεν θα χρειαστεί προληπτική γραμμή στήριξης για την ελληνική οικονομία το ερχόμενο καλοκαίρι με τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μπγιάλας.
«Προληπτική γραμμή στήριξης πιστεύω ότι δε θα χρειαστεί.
Εμείς θέλουμε και στοχεύουμε ως κυβέρνηση να μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία.
Να είναι καθαρή η έξοδός μας, δηλαδή να μην πάμε σε νέα επιμέρους μέτρα.
Έχουμε επιλέξει να βγούμε καθαρά» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 ο κ.Μπγιάλας.
«Μετά τον Αύγουστο του 2018 για να λειτουργήσουμε δεν χρειαζόμαστε την σκληρή επιτροπεία σε κάθε άρθρο σε κάθε νόμο αλλά έχουμε τη δέσμευση στο να έχουμε συγκεκριμένους δημοσιονομικούς στόχους.
Η επίτευξη των στόχων αυτών δεν μπαίνει στο μικροσκόπιο των δανειστών αλλά στα γενικότερα δημοσιονομικά αποτελέσματα τα οποία νομίζω θα τα επιτυγχάνουμε αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο, όπου δηλαδή μπορεί να υπάρχει εξομάλυνση των αδικιών και άρα να ασκηθεί πολιτική και για την ολοκλήρωση του στησίματος ενός κοινωνικού κράτους και για την προστασία των αδύναμων αλλά και για την εξομάλυνση των αδικιών που συμβαίνουν στα μεσαία στρώματα» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υποστήριξε πως το 2018 θα είναι καθοριστικό έτος και για το ασφαλιστικό σύστημα.
«Το 2018 που είναι μία κρίσιμη χρονιά μένει να δούμε ότι όντως το ασφαλιστικό σύστημα ο ΕΦΚΑ, έχει σταθεροποιηθεί, προχωρά με βιώσιμα βήματα και άρα μπορεί να επανεξετάσει την ομαλοποίηση της αύξησης των εισφορών.
Αυτό μπορεί να γίνει» επεσήμανε ο κ.Μπγιάλας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης