Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Να είναι πιο προσεκτικοί αυτοί που μιλούν για αυτογελοιοποίηση γιατί συγκυβερνούν με τον Καμμένο

tags :
ΝΔ: Να είναι πιο προσεκτικοί αυτοί που μιλούν για αυτογελοιοποίηση γιατί συγκυβερνούν με τον Καμμένο
Αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΝΔ για τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό
Να είναι πιο προσεκτικοί αυτοί που μιλούν για αυτογελοιοποίηση διότι συγκυβερνούν με τον Π. Καμμένο επισημαίνει η ΝΔ απαντώντας σε προηγούμενο σχόλιο κυβερνητικών πηγών για την τοποθέτηση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Joseph Daul, ο οποίος χαρακτήρισε παράθυρο ευκαιρίας τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη χθεσινή του ομιλία, εξέφρασε την αγωνία της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και την ανάγκη για άμεση πολιτική αλλαγή.
Καλούμε εκείνους που μιλούν για «αυτογελοιοποίηση» να είναι πιο προσεκτικοί διότι συγκυβερνούν με τον κ. Πάνο Καμμένο.
Σήμερα ειδικά όφειλαν να είναι διπλά προσεκτικοί γιατί συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα που εξαπάτησαν τους Έλληνες» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΝΔ.
Σημειώνεται πως νωρίτερα κυβερνητικές πηγές σχολίασαν την χθεσινή (25/1/2018) τοποθέτηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Joseph Daul, ο οποίος χαρακτήρισε παράθυρο ευκαιρίας τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις Ελλάδας - ΠΓΔΜ.
«Χθες ο κ. Μητσοτάκης δέσμευσε το κόμμα του σε μία ανεύθυνη και καιροσκοπική "μη στάση" σχετικά με το ονοματολογικό της πΓΔΜ, προκειμένου να "χαϊδέψει" την ακροδεξιά εθνικιστική πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης» αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές, προσθέτοντας ότι δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες και αυτή η στρατηγική ήδη «μπάζει νερά».
«Ο ηγέτης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος χαρακτήρισε σήμερα ως "παράθυρο ευκαιρίας για την επίλυση του ζητήματος" τις τελευταίες εξελίξεις για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Περιμένουμε με ενδιαφέρον αν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ένα ακόμα βήμα προς την αυτογελοιοποίηση» επεσήμαναν οι κυβερνητικές πηγές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης