Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Δεν στηρίζουμε τους χειρισμούς Τσίπρα για το Μακεδονικό - Οι κινήσεις του διχάζουν τους Έλληνες

Μητσοτάκης: Δεν στηρίζουμε τους χειρισμούς Τσίπρα για το Μακεδονικό - Οι κινήσεις του διχάζουν τους Έλληνες
Εμείς θα υπερασπιστούμε τα εθνικά θέματα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Δεν θα διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς
Σκληρή είναι η απάντηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στις προτάσεις του πρωθυπουργού για το Μακεδονικό τις οποίες χαρακτήρισε «άνευ ουσιαστικής σημασίας».
Στα 40 λεπτά της συνάντησής τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε την έντονη διαφωνία του κόμματος του με τις πολιτικές τη κυβέρνησης σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι προτάσεις του πρωθυπουργού διχάζουν τους Έλληνες».
Συγκεκριμένα υπογράμμισε πως οι προτάσεις του πρωθυπουργούς δεν πείθουν τους έλληνες ότι έχουν ως σκοπό την εθνική ομοψυχία ενώ «η κυβέρνηση προχώρησε σε παραχωρήσεις που εξασθένησαν τη διαπραγματευτική στρατηγική».
«Το ζήτημα αφορά την εθνική μας ταυτότητα και δεν μπορούμε να δεχθούμε τίποτα λιγότερο από αυτό» υπογράμμισε λέγοντας ότι «ήταν λάθος του κ.Τσίπρα να προχωρήσεις σε μια τέτοια διαπραγμάτευση χωρίς να έχει εξασφαλίσει τη στήριξη των πολιτικών κομμάτων ενώ περιφρόνησε την ομοφωνία ων ελλήνων».
«Παραβρέθηκα σε αυτή τη συνάντηση καθαρά για λόγους θεσμικής τάξης» τόνισε ο κ Μητσοτάκης λέγοντας ότι «εμείς θα υπερασπιστούμε τα εθνικά θέματα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Δεν θα διχάσουμε τους έλληνες για να ενώσουμε τους σκοπιανούς» τόνισε .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης