Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας για Novartis: Οι μάρτυρες που κατέθεσαν είναι γνωστοί στη Δικαιοσύνη - Δεν είναι κουκουλοφόροι

Βίτσας για Novartis: Οι μάρτυρες που κατέθεσαν είναι γνωστοί στη Δικαιοσύνη - Δεν είναι κουκουλοφόροι
Να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, όποιος είναι αθώος δεν έχει να φοβηθεί κάτι από την έρευνα είπε ο κ.Βίτσας
Την θέση ότι οι μάρτυρες που έχουν καταθέσει για την υπόθεση Novartis είναι γνωστοί στη Δικαιοσύνη διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ. Βίτσας καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης περί «κουκουλοφόρων» μαρτύρων που συκοφαντούν τη ΝΔ.
«Οι κουκουλοφόροι συνεργάστηκαν με τους ναζί, οι μάρτυρες που κατέθεσαν για το σκάνδαλο Novartis είναι γνωστοί στη δικαιοσύνη» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Βίτσας.
«Οι μάρτυρες πρέπει να προστατεύονται» είπε ο κ.Βίτσας, ο οποίος υπενθύμισε τη δολοφονία της Μαλτέζας δημοσιογράφου Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία που αποκάλυψε ύποπτες δοσοληψίες Μαλτέζων πολιτικών μέσω των Panama Papers.
«Να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση ώστε να φανούν οι αθώοι και οι ένοχοι.
Όποιος είναι αθώος, δεν έχει να φοβηθεί κάτι από την έρευνα» είπε ο κ.Βίτσας, ο οποίος ερωτηθείς για το διοικητή της ΤτΕ, Γ. Στουρνάρα, υπογράμμισε ότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και ότι «όποιος καταγγέλλεται, δεν σημαίνει ότι είναι ένοχος».
Όσον αφορά το Σκοπιανό, είπε ότι είναι δύσκολη υπόθεση και ότι ο στόχος της κυβέρνησης των κομμάτων και των πολιτών πρέπει να είναι η διαμόρφωση συνθηκών για σταθερότητα και καλή γειτονία.
«Η θέση της κυβέρνησης είναι η σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις και να απαλειφθούν οι αλυτρωτισμοί» τόνισε ο κ.Βίτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης