Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης για Novartis: Οι μάρτυρες συναγωνίζονται για το ποιος είναι περισσότερο ΣΥΡΙΖΑ

Λεβέντης για Novartis: Οι μάρτυρες συναγωνίζονται για το ποιος είναι περισσότερο ΣΥΡΙΖΑ
Χρειάζονται 3 με 4 χρόνια για να διαλευκανθεί η υπόθεση υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την θέση ότι οι «μάρτυρες συναγωνίζονται ποιος θα είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ από τον άλλον» διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis.
«Τα ειδικά δικαστήρια στήνονται με πλειοψηφία στη Βουλή την οποία διαθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Το θέμα είναι κατά πόσο στέκουν οι κατηγορίες στην υπόθεση Novartis» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λεβέντης., τονίζοντας ότι για να διαλευκανθεί η υπόθεση Novartis χρειάζονται τρία με τέσσερα χρόνια.
«Τα κόμματα που εμπλέκονται θα είναι υπόδικα την ημέρα των εκλογών και ο Τσίπρας θα παρουσιάζεται ως «καθαρός» και οι άλλοι θα είναι κλέφτες» υποστήριξε ο κ.Λεβέντης, επαναλαμβάνοντας πως όπως του είπε ο Αλέξης Τσίπρας οι εκλογές θα γίνουν το αργότερο το Μάιο του 2019.
Αναφερόμενος στο πρόσφατο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Μακεδονικό, ο κ.Λεβέντης υποστήριξε ότι σε αυτό συμμετείχε πάνω από 1,5 εκατομμύριο κόσμος, αναφέροντας ότι ο κόσμος του έλεγε ότι ο Τσίπρας θα πρέπει να φύγει.
Όπως είπε ο κ.Λεβέντης, ο Τσίπρας με τη Χρυσή Αυγή είναι πρώτα ξαδέλφια, αναφέροντας πως ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί τη Χρυσή Αυγή για να πλήξει την αξιοπιστία των συλλαλητηρίων.
Ανέφερε πως στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό για το Σκοπιανό ο Τσίπρας του είπε ότι την ονομασία πρέπει να την δώσουμε επειδή την έχει δώσει ήδη ο Καραμανλής και πως οι Σκοπιανοί το έχουν δεδομένο ενώ επανέλαβε πως ο πρωθυπουργός του είπε πως εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή.
«Η μισή ΝΔ, η Γεννηματά, το ΚΚΕ θα ψηφίσει τον όρο Μακεδονία στο Σκοπιανό.
Θα περάσει με τουλάχιστον 250 ψήφους» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος ερωτηθείς για τον Π. Καμμένο, υποστήριξε ότι «όσο υπάρχει ο Τσίπρας θα απορρίπτονται οι κατηγορίες», σημειώνοντας πως ο υπουργός κινδυνεύει όταν πέσει ο Τσίπρας και έρθει στην εξουσία ο αντίπαλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης