Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έκτακτη σύσκεψη στη ΝΔ για τις προκλήσεις Erdogan - Ζητά συνεδρίαση της Επ. Εξωτερικών - Άμυνας

tags :
Έκτακτη σύσκεψη στη ΝΔ για τις προκλήσεις Erdogan - Ζητά συνεδρίαση της Επ. Εξωτερικών - Άμυνας
Η Νέα Δημοκρατία θα ζητήσει την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής
Έκτακτη σύσκεψη με τους τομεάρχες Εξωτερικών και Άμυνας της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο και Βασίλη Κικίλια έχει προγραμματίσει ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, με θέμα την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο.
Η Νέα Δημοκρατία θα ζητήσει την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, με την παρουσία του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη.
Νωρίτερα ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, τόνισε ότι «οι απαράδεκτες απειλές Erdogan και η ακραία πρόκληση του εμβολισμού σκάφους του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό μέσα στα χωρικά μας ύδατα, στην περιοχή των Ιμίων, συνιστούν επικίνδυνη κλιμάκωση», αναφέρει ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.
Αποτελούν νέους κρίκους στην αλυσίδα των προκλήσεων που ακολούθησαν την επίσκεψη Erdogan στη χώρα μας», δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.
«Καλούμε την κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα εταίρους και συμμάχους για τους κινδύνους που επιφυλάσσει η αποθράσυνση των γειτόνων μας, τονίζοντας προς κάθε κατεύθυνση πως στο Αιγαίο δεν υπάρχουν "γκρίζες ζώνες"» πρόσθεσε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης