Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Τουρκία απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης των Ελλήνων στρατιωτικών - Παραμένουν έγκλειστοι στις φυλακές Αδριανούπολης

Η Τουρκία απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης των Ελλήνων στρατιωτικών - Παραμένουν έγκλειστοι στις φυλακές Αδριανούπολης
Οι δικηγόροι των Ελλήνων στρατιωτικών είχαν καταθέσει έφεση κατά της κράτησης των στρατιωτικών
Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις σχετικά με την κράτηση των Ελλήνων στρατιωτικών στην Ανδριανούπολη, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση κατά της κράτησης τους.
Ως αποτέλεσμα, οι στρατιωτικοί θα παραμείνουν έγκλειστοι στις φυλακές μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση της παράνομης εισόδου τους προς την Τουρκία.
Ειδικότερα, οι συνήγοροι των Ελλήνων είχαν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης προφυλάκισης τους και σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, η απόφαση αναμενόταν να εκδοθεί ακόμα και σε βάξος μιας εβδομάδας.
Τελικά, όμως, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, οι συνήγοροι κλήθηκαν από τους δικαστές και ενημερώθηκαν ότι η έφεση τελικά απορρίφθηκε.
Σημειώνεται επίσης ότι η δίκη τους, που επρόκειτο να γίνει το πρωί αναβλήθηκε και μάλιστα οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί δεν οδηγήθηκαν ποτέ στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί τώρα είναι η κατάθεση του κατηγορητηρίου από την εισαγγελία, η αποδοχή ή η απόρριψη της από το δικαστήριο και στην συνέχεια ο ορισμός δικασίμου.
Σημειώνεται πως από νωρίς το πρωί, στο χώρο του δικαστηρίου προσήλθαν οι γονείς των δύο συλληφθέντων οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση, ενώ οι ίδιοι οι στρατιωτικοί δεν μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο.
Οι συγγενείς πήγαν στο δικαστήριο προκειμένου να ζητήσουν από τον εισαγγελέα ειδική άδεια για να μπορέσουν να επισκεφθούν τα παιδιά τους στη φυλακή υψίστης ασφαλείας που έχουν μεταφερθεί. Αφού έλαβαν την άδεια πήγαν στις φυλακές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης