Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

tags :
Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις
Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 το απόγευμα
Υπό τη βαριά «σκιά» των εξελίξεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και των κυβερνητικών αποφάσεων για την επ’αόριστον διακοπή του συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εξετάσει όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 το απόγευμα στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου.
Τα τελευταία 24ωρα το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ για μια σειρά θεμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Πέρα από την έντονη κριτική που ασκεί η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση για τις σχέσεις της με τον Ιβαν Σαββίδη αλλά και για την αποτυχημένη εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου στον απόηχο των όσων εκτυλίχθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, το αρνητικό κλίμα στο κυβερνητικό επιτελείο επιτείνουν τόσο το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που εξακολουθούν για 14η ημέρα να κρατούνται στις τουρκικές φυλακές όσο και όλα τα υπόλοιπα ανοιχτά και συνάμα «καυτά» θέματα, όπως οι διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ.
Πρόκειται για θέματα που έχουν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αναζητούν άμεσα έναν τρόπο διαφυγής από τα σημερινά αδιέξοδα της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης