Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει στις 19:00 το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Τσίπρα – Στο επίκεντρο Σκοπιανό, ελληνοτουρκικά

tags :
Συνεδριάζει στις 19:00 το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Τσίπρα – Στο επίκεντρο Σκοπιανό, ελληνοτουρκικά
Η συνεδρίαση θα γίνει στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου
Συνεδριάζει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρας στις 19:00 το απόγευμα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο θα ασχοληθεί με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Στη συνεδρίαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του κόμματος, θα κυριαρχήσουν τα θέματα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και θα εξεταστεί το που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μετά την παρουσίαση από την πλευρά των Σκοπίων των «κόκκινων γραμμών» τους ενόψει και της αυριανής τριμερούς συνάντησης Κοτζιά – Dimitrov – Nimitz στη Βιέννη αλλά και των ελληνοτουρκικών σχέσεων.
Στο δεύτερο ζήτημα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις του Πολιτικού Συμβουλίου ιδιαίτερα μετά το σάλο που ανέκυψε με τις δηλώσεις Κατσίκη περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και των 8 Τούρκων αξιωματικών που έχουν αιτηθεί άσυλο στην Ελλάδα.
Σε κάθε περίπτωση το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να καθορίσει τη θέση και τη στάση του απέναντι και στην αυξανόμενη προκλητικότητα από την πλευρά της Τουρκίας.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί και το θέμα της υπόθεσης της Novartis.
Χθες στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν ξεκάθαρος για τη στόχευση της κυβέρνησης και την αποφασιστικότητα της να προχωρήσει η κάθαρση.
«Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω σε καμία περίπτωση και για κανέναν, όσες πιέσεις και όσες απειλές και αν δεχθούμε.
Όλες οι υποθέσεις θα διερευνηθούν από την δικαιοσύνη.
Και η δικαιοσύνη που αφήνεται πλέον απερίσπαστη να πάρει τις αποφάσεις που προβλέπει ο νόμος, για όλους ανεξαιρέτως όσο ψηλά και αν βρίσκονται» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης