Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκρέκας: Η Ελλάδα σέρνεται – Πρωταθλήτρια στους φόρους, τελευταία στην ανάπτυξη – Μαζί με τις αυτοδιοικητικές οι εθνικές εκλογές

tags :
Σκρέκας: Η Ελλάδα σέρνεται – Πρωταθλήτρια στους φόρους, τελευταία στην ανάπτυξη – Μαζί με τις αυτοδιοικητικές οι εθνικές εκλογές
Αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να αλλάξει πολιτική, τότε πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση είπε ο κ.Σκρέκας
Την θέση ότι η Ελλάδα σέρνεται καθώς είναι πρωταθλήτρια στους φόρους και τελευταία στην ανάπτυξη στις χώρες της ΕΕ διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Σκρέκας.
«Αν η κυβέρνηση δε μπορεί να αλλάξει πολιτική πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση.
Αν γίνουν εκλογές θα είναι καλό για τη χώρα.
Η ΝΔ ζητάει εκλογές γιατί αυτή η κυβέρνηση όσο παραμένει, κάνει κακό στη χώρα.
Αν γίνουν εκλογές και αλλάξει η κυβέρνηση θα υπάρξει βελτίωση στην αγορά» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Σκρέκας.
Ερωτηθείς για τον πιθανό χρόνο διενέργειας των εκλογών, ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε, ότι η κυβέρνηση επιδιώκει, μετά το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης τους επόμενους μήνες μια παράταση ή μια μη εφαρμογή της περικοπής των συντάξεων ώστε να μπορέσει «να πάει τον χρόνο των εκλογών προς τα πίσω».
«Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν ταυτόχρονα με τις αυτοδιοικητικές» εκτίμησε ο κ.Σκρέκας, αναφέροντας ότι «το πότε θα γίνουν οι εκλογές είναι θέμα του πρωθυπουργού της χώρας».
«Η ΝΔ, όποτε και όταν γίνουν εκλογές, είναι έτοιμη να αναλάβει την διακυβέρνηση του τόπου με όλους όσους συμφωνούν με ένα κοινό πρόγραμμα» είπε ο κ.Σκρέκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης