Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρανάκης: Ο Κοτζιάς χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα των Σκοπίων και βοηθά τα συμφέροντα τους

tags :
Κυρανάκης: Ο Κοτζιάς χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα των Σκοπίων και βοηθά τα συμφέροντα τους
Ο υπουργός Εξωτερικών δεν εκφράζει τον ελληνικό λαό και τις αγωνίες του είπε ο κ.Κυρανάκης
Την θέση ότι ο υπουργός Εξωτερικών, Ν. Κοτζιάς χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα των Σκοπίων και βοηθά τα συμφέροντα τους διατύπωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Κ. Κυρανάκης, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τον Έλληνα ΥΠΕΞ για ταύτιση με τα συμφέροντα των Σκοπίων.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κυρανάκης τόνισε ότι «όποιος παρακολούθησε τη συνέντευξη του κ. Κοτζιά στην ΕΡΤ και στον Σ. Κοτρώτσο διαπίστωσε ότι χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα των Σκοπίων και βοηθά τα δικά τους συμφέροντα».
«Αυτό δημιουργεί ερωτήματα.
Χρησιμοποιούν το Σκοπιανό στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους για το χρέος.
Δεν δεχόμαστε τα εθνικά μας θέματα να χρησιμοποιούνται για συμψηφισμό με το θέμα των συντάξεων ή οτιδήποτε άλλο.
Ο υπουργός Εξωτερικών δεν εκφράζει τον ελληνικό λαό και τις αγωνίες του» είπε ο κ.Κυρανάκης, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση «να σταματήσει τη διαπραγμάτευση, αν δεν μπορεί να την κάνει καλύτερα».
Αναφερόμενος στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σήμερα σε 24 πόλεις ο κ.Κυρανάκης υποστήριξε ότι το ονοματολογικό έπεται μιας συμφωνίας για την άρση του αλυτρωτισμού από την πλευρά των γειτόνων μας και απέδωσε τα σημερινά συλλαλητήρια στο γεγονός ότι ο λαός δεν εμπιστεύεται τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης