Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι η καλύτερη αλλά είναι αναγκαία – Δεν ξέρω αν το θέμα θα το λύσει η παρούσα Βουλή

Θεοδωράκης: Η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι η καλύτερη αλλά είναι αναγκαία – Δεν ξέρω αν το θέμα θα το λύσει η παρούσα Βουλή
Μια νέα δυναμική κυβέρνηση ίσως να μπορέσει να εξασφαλίσει μικρότερα πλεονάσματα υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Την θέση ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι η καλύτερη αλλά είναι αναγκαία διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
«Θα αποφασίσουμε με αίσθημα ευθύνης για λύση του προβλήματος.
Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό το θέμα θα το λύσει η τρέχουσα Βουλή.
Tώρα πρέπει να έχουμε ένα πιο προσεκτικό βλέμμα στα ανατολικά μας σύνορα.
Από τον Έβρο έως την Κύπρο» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής.
«Κάποιοι θεωρούσαν ότι οι διαφορετικές απόψεις ήταν εμπόδιο στο Κίνημα Αλλαγής, εμείς θεωρούσαμε ότι ήταν πλούτος.
Εφόσον κάποιοι δεν το ανέχονταν αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε» είπε ο κ.Θεοδωράκης, τονίζοντας πως θα συνεχίσει να λέει την άποψή του, με το κόστος που αυτό μπορεί να έχει στην ελληνική πολιτική σκηνή.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε με τον επίτροπο Π.Μοσκοβισί στον οποίο ανέφερε πως τα πλεονάσματα που έθεσαν είναι πολύ μεγάλα. «Κατάλαβα ότι κι αυτοί το αντιλαμβάνονται και ίσως μια νέα δυναμική κυβέρνηση να μπορέσει να εξασφαλίσει μικρότερα πλεονάσματα« τόνισε ο κ.Θεοδωράκης, αναφέροντας πως το Ποτάμι δεν θέλει εκλογές με απλή αναλογική επειδή δεν θέλουν ακυβερνησία στη χώρα.
«Εμείς έχουμε επτά ζητήματα που είναι οι απόλυτες προτεραιότητές μας και με βάση αυτά θα συζητήσουμε για την στήριξη ή όχι μιας επόμενης κυβέρνησης.
Για συνολική κυβερνητική συνεργασία, μιλάμε για τις επόμενες εκλογές.
Δεν θεωρούμε ότι λίγο πριν τη λήξη μίας θητείας είναι πρέπον να ενταχθούμε σε μία κυβερνητική συνεργασία.
Δεν υπάρχει άλλη κυβέρνηση από αυτή την Βουλή αν αποχωρήσει ο κ.Καμμένος», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης