Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Σύρο ο Τσίπρας – Συναντήσεις με τοπικούς φορείς, ομιλία στους εργαζόμενους στα ναυπηγεία

Στη Σύρο ο Τσίπρας – Συναντήσεις με τοπικούς φορείς, ομιλία στους εργαζόμενους στα ναυπηγεία
Συνεδριάζει στις 18:00 το απόγευμα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ
Στη Σύρο μεταβαίνει σήμερα Παρασκευή 24/8 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναμένεται να επανέλθει στο κυβερνητικό αφήγημα για την έξοδο από τα μνημόνια και για το τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα των μνημονιακών προγραμμάτων.
Βάσει του προγράμματος, ο κ.Τσίπρας θα συναντηθεί στις 10:00 το πρωί με τον δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης, Γιώργο Μαραγκό, στο Δημαρχείο Ερμούπολης, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Νεώριο, όπου θα απευθύνει ομιλία στους εργαζόμενους στα ναυπηγεία.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στο σχεδιασμό της κυβέρνησης για το ποιο είναι το σχέδιο της και τι προτίθεται να πράξει στο μεταμνημονιακό περιβάλλον, ενώ εκτιμάται ότι αναφορά θα κάνει και στις αλλαγές που πρόκειται να επέλθουν στα εργασιακά με την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων.
Σε κάθε περίπτωση κύριο ζήτημα για τον Αλέξη Τσίπρα είναι να ολοκληρώσει τις αποφάσεις του για το νέο κυβερνητικό σχήμα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα λάβει τις τελικές του αποφάσεις εντός του Σαββατοκύριακου, ενώ με το ζήτημα αυτό εκτιμάται πως θα ασχοληθεί και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση στις 18:00 το απόγευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης