Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Άνθρακες ο θησαυρός» από τα ανοίγματα στην Κεντροαριστερά αποδείχτηκε ο ανασχηματισμός

«Άνθρακες ο θησαυρός» από τα ανοίγματα στην Κεντροαριστερά αποδείχτηκε ο ανασχηματισμός
«Άνθρακες ο θησαυρός» και τα ανοίγματα στην Κεντροαριστερά αποδείχτηκε ο ανασχηματισμός
«Άνθρακες ο θησαυρός» και τα ανοίγματα στην Κεντροαριστερά αποδείχτηκε ο ανασχηματισμός στον οποίο προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας.
Στην προσπάθεια να τηρηθούν οι ισορροπίες, τα βασικά υπουργεία όπως το Οικονομικών, το Εξωτερικών, το Υγείας, το Άμυνας, το Παιδείας και το Εργασίας δεν έχουν καμία αλλαγή.
Στο νέο υπουργικό σχήμα που απαρτίζεται από 49 μέλη εισέρχονται 13 νέα πρόσωπα ενώ προστέθηκαν ακόμη έξι γυναίκες, στις 7 που συμμετείχαν πριν.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αποχώρησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής από το υπουργείο Ναυτιλίας τον οποίο αντικατέστησε ο Φώτης Κουβέλης ενώ στη θέση του Σταύρου Κοντονή τοποθετήθηκε ένα νέο πρόσωπο, ο Μιχάλης Καλογήρου.
Το άνοιγμα στην Κεντροαριστερρά αρκέστηκε στο να υπουργοποιήσει την από καιρό αποστασιοποιημένη από το ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης και τη Μυρσίνη Ζορμπά στο υπουργείο Πολιτισμού.
Αντίθετα ο πρωθυπουργός ενίσχυσε τον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο υπουργοποιώντας επτά βουλευτές και στελέχη του κόμματός του και τοποθετώντας την Κατερίνα Παπακώστα που δήλωνε λίγες ώρες νωρίτερα  ιδεολογικά κοντά στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, στη θέση της υφυπουργού στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Χρύσα Κλειτσιώτη
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης