Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης: Ανακύκλωση προσώπων και εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων ο ανασχηματισμός

tags :
Καραγκούνης: Ανακύκλωση προσώπων και εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων ο ανασχηματισμός
Δεν αλλάζουν καθόλου οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές της κυβέρνησης υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Για ανακύκλωση προσώπων και για εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης αναφερόμενος στον πρόσφατο ανασχηματισμό και στο νέο κυβερνητικό σχήμα.
Σε δηλώσεις του στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Καραγκούνης υποστήριξε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στη βασική κατεύθυνση της κυβερνητικής πολιτικής στην οικονομία, στα εθνικά θέματα, στην παιδεία, στην υγεία, στην άμυνα, στην εξωτερική πολιτική.
«Οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές της κυβέρνησης, όπως κυβέρνησε τα τελευταία τρία χρόνια, δεν αλλάζουν καθόλου.
Νομίζω ότι, επικοινωνιακά, ο ανασχηματισμός που έκανε ο κ. Τσίπρας πέτυχε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα απ' αυτά που περίμενε ο πρωθυπουργός.
Χαρακτηρίστηκε από πάρα πολλά μέσα ως ένας ανασχηματισμός Παπακώστα, με τη σχετική βέβαια πλάκα που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Δεν νομίζω ότι η εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ ευχαριστημένη με αυτές τις τοποθετήσεις, που έχουν γίνει στο νέο κυβερνητικό σχήμα, ειδικά αυτό αφορά την πρώην δική μας συνάδελφο, την κα. Παπακώστα, ή την κα. Ξενογιαννακοπούλου, ή άλλα στελέχη που προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ διότι υποτίθεται ότι το ζητούμενο για τον κ. Τσίπρα από εδώ και πέρα είναι να συσπειρώσει την εκλογική του βάση, η οποία βέβαια είναι σε πάρα πολύ χαμηλά επίπεδα ενόψει των επερχόμενων εκλογών» υποστήριξε ο κ.Καραγκούνης.
Ερωτηθείς για την οικονομική πολιτική που θα εφαρμόσει η ΝΔ εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο κ.Καραγκούνης τόνισε ότι «εμείς έχουμε πει ότι εκεί που στοχεύουμε κατά βάση είναι στη φορολογία, στις ασφαλιστικές εισφορές αλλά βεβαίως και στον ΕΝΦΙΑ που έχουμε δεσμευτεί για μείωση 30%».
«Το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή ότι θέλουμε να δώσουμε όλη μας την προσοχή στην ιδιωτική οικονομία, να ελαφρύνουμε τους ελεύθερους επαγγελματίες, τη μεσαία τάξη, πράγμα το οποίο αποδίδει τελικά» τόνισε ο κ.Καραγκούνης, ο οποίος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση πράττει ακριβώς το αντίθετο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης