Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιόδρας: Όποιος υπουργός διαφωνεί με τον Καμμένο φεύγει από την κυβέρνηση – Όμηρος ο Τσίπρας

Τσιόδρας: Όποιος υπουργός διαφωνεί με τον Καμμένο φεύγει από την κυβέρνηση – Όμηρος ο Τσίπρας
Αρνητικά στη Συμφωνία των Πρεσπών λειτουργεί η παραίτηση του Κοτζιά υποστήριξε ο κ.Τσιόδρας
Την θέση ότι όποιος υπουργός διαφωνεί με τον Π. Καμμένο φεύγει από την κυβέρνηση διατύπωσε ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Δ. Τσιόδρας, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι όμηρος του Π. Καμμένου.
«Φάνηκε ότι ο κ. Καμμένος και ο κ. Τσίπρας τα βρίσκουν μια χαρά.
Ο κ. Τσίπρας στην ουσία είναι όμηρος του κ. Καμμένου γιατί αυτό που θέλει να κάνει είναι να διατηρήσει τον κυβερνητικό συνασπισμό και οποιοσδήποτε υπουργός διαφωνεί με τον κ. Καμμένο φεύγει από την κυβέρνηση.
Έχει αναδειχθεί ο κ.Καμμένος σε πολιτικό pacman, προχωράει, ο κ. Φίλης διαφωνεί μαζί του και φεύγει από την κυβέρνηση, ο κ. Μουζάλας το ίδιο, ο κ. Κοτζιάς τώρα...
Έχουμε μια σειρά υπουργών, οι οποίοι έχουν έρθει σε σύγκρουση με τον κ. Καμμένο και βλέπουν την έξοδο από την κυβέρνηση» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Τσιόδρας, ο οποίος υποστήριξε πως η παραίτηση του Ν. Κοτζιά λειτουργεί αρνητικά στη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς όπως είπε, οι βουλευτές της ΠΓΔΜ βλέπουν ότι «σε μια σύγκρουση μ' αυτόν που ήταν αρχιτέκτονας της Συμφωνίας των Πρεσπών κερδίζει ο κ. Καμμένος, ο οποίος ήταν εναντίον».
«Στέλνεται έτσι ένα μήνυμα στη γειτονική χώρα και τους βουλευτές του VMRO, που πιθανώς σκέφτονταν να ψηφίσουν υπέρ των συνταγματικών αλλαγών» είπε ο κ.Τσιόδρας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο συνέδριο του Ποταμιού που θα γίνει στις 3 με 4 Νοεμβρίου.
«Το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές, αυτή είναι η διακηρυγμένη θέση μας, από εκεί και πέρα έχουμε κάνει μια πρόταση 7 σημείων, την οποία θα εξειδικεύσουμε περαιτέρω στο συνέδριο, για συνεργασία με το πρώτο κόμμα μετεκλογικά, στη βάση αυτών των αρχών [...]
Όποια συνεργασία, θα πρέπει να συζητείται πρώτα πάνω σε προγραμματικό πλαίσιο.
Σε αυτό το πλαίσιο θα καταθέσουμε και είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες με το πρώτο κόμμα» υπογράμμισε ο κ.Τσιόδρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης