Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Άφωνος ο Τσίπρας στις αλληλοκατηγορίες Καμμένου – Κοτζιά – Δώστε στη δημοσιότητα την επιστολή Κοτζιά

tags :
ΝΔ: Άφωνος ο Τσίπρας στις αλληλοκατηγορίες Καμμένου – Κοτζιά – Δώστε στη δημοσιότητα την επιστολή Κοτζιά
Επιβεβαιώνει ο Κοτζιάς τις καταγγελίες Καμμένου για συνεργασία Soros – ΥΠΕΞ για την έκδοση visa σε πολίτες εκτός ΕΕ ρωτά η ΝΔ
Να διατηρήσει ψηλά στην πολιτική ατζέντα τον «πόλεμο» μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του Πάνου Καμμένου σχετικά με τις καταγγελίες περί συνεργασίας του επιχειρηματία George Soros με το ελληνικό ΥΠΕΞ επιθυμεί η ΝΔ, η οποία καλεί για άλλη μια φορά την κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του κ.Κοτζιά στον πρωθυπουργό.
«Χθες ο Πάνος Καμμένος, που έχει πάμπολλες φορές επικρίνει ως ύποπτη και σκοτεινή τη δράση του επιχειρηματία Τζωρτζ Σόρος, προέβη σε μια πολύ συγκεκριμένη καταγγελία.
Υποστήριξε δημόσια ότι εταιρεία στην οποία εμπλέκεται ο Τζωρτζ Σόρος συνεργάζεται με το υπουργείο των Εξωτερικών και ότι ανέλαβε επί υπουργίας Νίκου Κοτζιά  την έκδοση των εγγράφων (Visa) για τους πολίτες εκτός Ε.Ε. που επισκέπτονται τη χώρα μας.
Ο κ. Κοτζιάς το επιβεβαιώνει;
Ο κ. Τσίπρας το γνωρίζει;
Εννιά μέρες μετά το υπουργικό συμβούλιο οι πολίτες εξακολουθούν να παρακολουθούν υπαινιγμούς και αλληλοκαταγγελίες μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και ο κ. Τσίπρας να παραμένει άφωνος.
Αν όντως η κυβέρνηση δεν έχει να κρύψει τίποτα, όπως ισχυρίζεται ο κ. Τζανακόπουλος, η λύση είναι απλή: Δώστε επιτέλους στη δημοσιότητα την επιστολή Κοτζιά και τα πρακτικά της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης