Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Δεν υπάρχει λόγος για Προανακριτική για την Υγεία – Θα καταθέσουμε δικό μας πόρισμα

tags :
Θεοδωρικάκος: Δεν υπάρχει λόγος για Προανακριτική για την Υγεία – Θα καταθέσουμε δικό μας πόρισμα
Η κυβέρνηση Τσίπρα παράγει συνεχώς σκάνδαλα υποστήριξε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ
Την εκτίμηση πως δεν συντρέχει κανείς λόγος για Προανακριτική για την Υγεία διατύπωσε ο Τ. Θεοδωρικάκος, σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Κ. Μητσοτάκη, αναφέροντας πως η ΝΔ θα καταθέσει το δικό της πόρισμα.
«Είμαι ο τελευταίος που θα πω ότι όλα έγιναν ωραία και σωστά στο χώρο της δημόσιας υγείας στο παρελθόν.
Ισχύει όμως ότι την επομένη ενός συγκλονιστικού συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε για σκάνδαλο Novartis ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης.
Έκτοτε δεν έχει παρουσιαστεί κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει αυτόν τον ισχυρισμό» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Θεοδωρικάκος, ο οποίος έβαλε κατά της κυβέρνησης κατηγορώντας την ότι συνεχώς παράγει σκάνδαλα.
«Προσωπικά δεν θυμάμαι υπουργό μέσα στο υπουργικό συμβουλίου να καταγγέλλει χρηματισμό από τον Σόρος και να μην υπάρχει αντίδραση.
Δεν έχω ξαναδεί ΥΠΕΞ να παραιτείται και να μη μαθαίνουμε γιατί παραιτείται, να μην δημοσιοποιείται η επιστολή που ο ίδιος ζήτησε να δοθεί στη δημοσιότητα.
Σήμερα έχουμε το μεγάλο επίτευγμα του κ. Σπίρτζη, ο οποίος, δυσκολεύομαι να το πιστέψω, άλλαξε τους όρους του διαγωνισμού εκ των υστέρων για τον επενδυτή στον εμπορικό σταθμό στο Θριάσιο.
Είναι χρηστή διοίκηση αυτό;
Είναι μια πρωτοφανής και σκανδαλώδης απόφαση.
Καταγγέλλουμε και αναμένουμε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης» υποστήριξε ο κ.Θεοδωρικάκος.
Ερωτηθείς για την εκτίμηση του όσον αφορά τα εκλογικά αποτελέσματα στις αναμετρήσεις του 2019 ο κ.Θεοδωρικάκος είπε πως «περίπατοι στις εκλογές δεν υπάρχουν».
«Είναι ισχυρή η απόφαση του ελληνικού λαού για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή.
 Οι εκλογικές αναμετρήσεις κρίνονται στο τέλος και αφού έχει καταμετρηθεί και η τελευταία ψήφος.
Το πλαίσιο της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης θα είναι σκληρό.
Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι.
Ο κ. Πολάκης είναι ο άτυπος κυβερνητικός εκπρόσωπος και η άποψή του για φυλακίσεις προκειμένου να ανέβει ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει απελπισία αλλά και τις προθέσεις τους.
Η ΝΔ θα δώσει παρών στη μάχη για τη συνταγματική αναθεώρηση
Το κρίσιμο για τη ΝΔ είναι να εφαρμόσει πρόγραμμα σε βάθος τετραετίας» είπε ο κ.Θεοδωρικάκος, ο οποίος εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να εκλέξει ούτε έναν περιφερειάρχη, αναφέροντας σχετικά με τον Απ. Κατσιφάρα στη Δ. Ελλάδα ότι πρόκειται για στέλεχος του ΚΙΝΑΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης