Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο τα ψηφοδέλτια για ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές

tags :
Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο τα ψηφοδέλτια για ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές
Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 το απόγευμα - Κλειδώνει η Νοτοπούλου για το Δήμο Θεσσαλονίκης
Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 28/11 στις 16:00 το απόγευμα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με κύριο αντικείμενο τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων τόσο για τις ευρωεκλογές όσο και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται και που αναμένεται να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, στο οποίο εκτιμάται πως θα περιλαμβάνονται ήδη οι νυν ευρωβουλευτές Δ. Παπαδημούλης, Στ. Κούλογλου, Κωνσταντίνα Κούνεβα, είναι και αυτά κορυφαίων πρώην και νυν υπουργών, όπως οι Π. Κουρουμπλής, Γ. Κατρούγκαλος και Γ. Μουζάλας.
Όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανακοινώσει τις υποψηφιότητες των Ρένα Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής, Θ. Καρυπίδη για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,  Γ. Δέδε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και Κ. Κατσιμίγα για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ενώ θα στηρίξει τους υποψηφίους του Κινήματος Αλλαγής, τον Σταύρο Αρναουτάκη στην Περιφέρεια Κρήτης και τον Απόστολο Κατσιφάρα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Συνεπώς εκκρεμούν οι ανακοινώσεις για τους υποψηφίους όσον αφορά τις Περιφέρειες Ηπείρου, την Κεντρικής Μακεδονίας, Βόρειου Αιγαίου, Νότιου Αιγαίου, Θεσσαλίας, Ιόνιων Νήσων και Στερεάς Ελλάδας.
Όσον αφορά τους μεγάλους δήμους, ερωτηματικό παραμένει ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων ενώ για το Δήμο Θεσσαλονίκης φαίνεται πως «κλειδώνει» το όνομα της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης