Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Κολοσσιαίο σφάλμα η πολιτική των υπερπλεονασμάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί πολιτική Τσάβες

Γεωργιάδης: Κολοσσιαίο σφάλμα η πολιτική των υπερπλεονασμάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί πολιτική Τσάβες
Ξεκάθαρη η θέση της ΝΔ για τις μαθητικές καταλήψεις - Είμαστε κατά εν γένειείπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Η ΝΔ έχει ξεκάθαρη θέση, είναι κατά των καταλήψεων εν γένει υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στις μαθητικές καταλήψεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών ενώ κληθείς να σχολιάσει την πορεία της οικονομίας, τόνισε ότι η πολιτική των υπερπλεονασμάτων αποτελεί κολοσσιαίο λάθος.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Γεωργιάδης χαρακτήρισε ως «το μεγαλύτερο λάθος» την πολιτική των υπερπλεονασμάτων.
«Ενώ συμφωνούμε όλοι ότι ο στόχος του 3,5% είναι πάρα πολύ υψηλός και «στραγγαλίζει» την οικονομία μας και θα έπρεπε να πάει στο 2%, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει να το πάει στο 5,5% [...].
Ο κ. Τσακαλώτος εις γνώσιν του έχει προκαλέσει διπλάσια υπερπλεονάσματα απ' αυτά που ήδη θεωρούμε υψηλά.
Πρόκειται περί κολοσσιαίου σφάλματος.
Ο λόγος έχει να κάνει με την πολιτική Τσάβες που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή μικρή ανάπτυξη, φτώχεια, μιζέρια και επιδόματα.
Αυτή είναι η πολιτική του Τσίπρα, του Μαδούρο, του Τσάβες, του Κάστρο.
Το υπερπλεόνασμα είναι υγιές, όταν συνδυάζεται με χαμηλούς φόρους και υψηλή ανάπτυξη καθώς τότε είναι υπερπλεόνασμα πλούτου.
Όταν συνδυάζεται με χαμηλή ανάπτυξη και υψηλούς φόρους δεν είναι υπερπλεόνασμα πλούτου είναι υπερπλεόνασμα μιζέριας» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος αναφέρθηκε και στις μαθητικές καταλήψεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
«Η ΝΔ για το μόνο που δεν μπορεί να κατηγορηθεί είναι η αφωνία.
Δεν συμφωνούμε με την έννοια της καταλήψεως στα σχολεία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί φασιστικές τις καταλήψεις που είναι εναντίον του και δημοκρατικές και προοδευτικές και αποδεκτές τις καταλήψεις που είναι υπέρ του.
Εμείς δεν κάνουμε αυτή τη διάκριση.
Λέμε ότι δουλειά των μαθητών δεν είναι να κάνουν κατάληψη.
Από εκεί και πέρα, όταν βλέπεις μαθητές με την ελληνική σημαία, την οποία σηκώνουν με υπερηφάνεια και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο είναι πηγή υπερηφάνειας για κάθε γονέα και για μένα και για κάθε πατριώτη Έλληνα.
Ωστόσο, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις μαθητών που λένε συνθήματα αντιδημοκρατικά και ακραία, τα οποία και καταδικάζουμε» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει το σύνθημα «η Δημοκρατία ξεπούλησε τη Μακεδονία», τόνισε ότι «όταν προ πέντε ετών οι μαθητικές καταλήψεις είχαν το σύνθημα "κάτω η χούντα Σαμαρά- Βενιζέλου δεν είδα την ίδια ευαισθησία».
«Τότε, η ΟΛΜΕ που σήμερα καταδικάζει τις καταλήψεις έλεγε να περιφρουρηθούν οι μαθητικές καταλήψεις.
Όταν μούτζωνε ο νεαρός στην παρέλαση τους επισήμους, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε αφήστε το παιδί να εκφράσει την πολιτική του άποψη» είπε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης