Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Επικυρώθηκε η υποψηφιότητα Μπελαβίλα για τον δήμο Πειραιά

tags :
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Επικυρώθηκε η υποψηφιότητα Μπελαβίλα για τον δήμο Πειραιά
Oι διήμερες εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκαν
(upd)Ολοκληρώθηκαν σήμερα, Κυριακή 2/12, οι διήμερες εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι εργασίες της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος ολοκληρώθηκαν με την ψήφιση της πολιτικής απόφασης για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των ευρωεκλογών.
Σημειώνεται ότι χθες, Σάββατο 1/12, τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής άνοιξε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας.
 
Eπικύρωση της υποψηφιότητας Μπελαβίλα για τον δήμο Πειραιά

Ο Νίκος Μπελαβίλας, σχολιάζοντας την έγκριση της υποψηφιότητάς του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για διαδικασία μεγάλης τιμής προς το πρόσωπό του, που του αναθέτει εξαιρετικά σημαντικές ευθύνες.
Ο ίδιος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα left.gr , τόνισε τη σημασία των δημοκρατικών διαδικασιών και της συζήτησης της πρότασης του πρωθυπουργού για την υποψηφιοτήτά του τόσο στη δημοτική κίνηση και τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ όσο και σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή.
Στο μεταξύ, ο Νίκος Μπελαβίλας σε συνέντευξή του στο Documento άσκησε κριτική στη διοίκηση του δήμου Πειραιά, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν γίνεται σε διεθνές λιμάνι να έχεις πολιτικές συμπεριφορές και στοχεύσεις οι οποίες αφορούν μια επιχείρηση που είναι ασήμαντη μπροστά στην Cosco, μια ποδοσφαιρική ομάδα ή σχέδια τα οποία δεν αντιστοιχούν σε αυτά τα μεγάλα που συμβαίνουν».
Σημείωσε δε, πως δεν έχει απορροφηθεί ούτε ένα ευρώ από τα 80 εκατ. ευρώ που διέθεσε εδώ και δύο χρόνια η περιφέρεια Αττικής στον δήμο για τα έργα των ολοκληρωμένων χωρικών επενδύσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης