Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καταδικάζει η ΝΟΔΕ Έβρου την απόπειρα προπηλακισμού κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Τι αναφέρει η Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ Έβρου

tags :
Καταδικάζει η ΝΟΔΕ Έβρου την απόπειρα προπηλακισμού κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Τι αναφέρει η  Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ Έβρου
"Η Ν.Δ. οφείλει να πει καθαρά στους πολίτες αν θα διατηρήσει στις τάξεις της τέτοια άτομα και τέτοιες λογικές", αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Έβρου
«Είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή βίας.
 Καταδικάζουμε με το πιο ξεκάθαρο τρόπο επιθέσεις και ύβρεις προς και από, οποιονδήποτε», αναφέρει η ΝΟΔΕ Έβρου σε ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή τη σύλληψη το βράδυ της Παρασκευής 25/1 ενός άνδρα, μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Αλεξανδρούπολης, ο οποίος προτίθεντο να  προπηλακίσει τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο άνδρας προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, καθώς είχε βρεθεί στο αεροδρόμιο της πόλης για να προπηλακίσει τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο και συγκεκριμένα τον  Γ. Καϊσα, Δ. Ρίζο και τη Ν. Γκαρά, που επέστρεφαν από την Αθήνα, διαμαρτυρόμενος για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Ο άνδρας , λίγο μετά την προσαγωγή του στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, αφέθηκε ελεύθερος.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή το περιστατικό η ΝΟΔΕ Έβρου, διαχωρίζει τη θέση της από τη συμπεριφορά που επέδειξε ο συλληφθείς και μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Αλεξανδρούπολης, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «αυτές οι συμπεριφορές δεν εκφράζουν την οργάνωσή μας.
Είμαστε ενάντια σε κάθε μορφή βίας. Καταδικάζουμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο επιθέσεις και ύβρεις προς και από οποιονδήποτε».
Από την πλευρά της, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Έβρου σε ανακοίνωσή της τονίζει πως «καταδικάζουμε απερίφραστα την προσπάθεια μέλους της Ν.Δ. να προπηλακίσει τους βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, την 25η Ιανουαρίου 2019.
Πολύ αργά η Ν.Δ. στο Νομό καταδικάζει τις ενέργειες του στελέχους της, προσπαθώντας να αποσείσει την ακροδεξιά της στροφή που καλλιέργησε τέτοιες λογικές.
Η Ν.Δ. οφείλει να πει καθαρά στους πολίτες αν θα διατηρήσει στις τάξεις της τέτοια άτομα και τέτοιες λογικές».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης