Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεγαλοοικονόμου: Δεν πρόκειται να παραιτηθώ – Δίνω την ψήφο μου στο ΣΥΡΙΖΑ με όλη μου την καρδιά

Μεγαλοοικονόμου: Δεν πρόκειται να παραιτηθώ – Δίνω την ψήφο μου στο ΣΥΡΙΖΑ με όλη μου την καρδιά
Είχα παράπονο από το ΣΥΡΙΖΑ που άφηνε τον Λεβέντη να με κατηγορεί ως προδότρα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι δεν πρόκειται να υποβάλλει την παραίτηση της διατύπωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ολοένα και πιο έντονα τα τελευταία 24ωρα σχετικά με την παράδοση της έδρας της.
Σημειώνεται πως το όλο ζήτημα άνοιξε η ίδια, όταν και ανέφερε σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ την περασμένη εβδομάδα πως «και αυτήν την ώρα αν θέλει ο Λεβέντης να παραδώσω την έδρα μου, θα το κάνω».
Ακολούθησε αίτημα της Ένωσης Κεντρώων να παραδώσει την έδρα της και το αποκορύφωμα ήρθε σε τηλεοπτική εκπομπή – και πάλι στο ΣΚΑΪ σε εκπομπή του Γ. Αυτιά -  όταν οι ερωτήσεις για το εάν και πότε θα παραιτηθεί και εάν και πότε θα παραδώσει την έδρα της έπεφταν βροχή με αποτέλεσμα να προκληθεί χαμός.
Σε δηλώσεις της στο Θέμα Fm η κα.Μεγαλοοικονόμου υποστήριξε ότι ο Γιώργος Αυτιάς της είχε στήσει παγίδα λέγοντας ότι «δεν περίμενα να μου φέρει ένα πάνελ εναντίον μου. Είχα πέσει στο λάκκο των φιδιών αλλά έχω μάθει να αγωνίζομαι».
«Δεν πρόκειται να παραιτηθώ.
Είχαα παράπονο από τον ΣΥΡΙΖΑ και διορθώθηκε, που άφηνε τον Λεβέντη να με κατηγορεί ως προδότρα.
Δεν με υπερασπίστηκε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Έπρεπε να πουν "γιατί την καθυβρίζεις;»
Θα βγάλει και ανακοίνωση γιατί εμένα το θέμα με πλήγωνε» είπε η κα.Μεγαλοοικονόμου, αναφέροντας πως «εγώ την ψήφο μου στον ΣΥΡΙΖΑ την δίνω με όλη την καρδιά. την ψήφο μου την έδωσα με δόξα και τιμή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης