Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρανάκης: Στο τραπέζι η πρόταση μομφής κατά του Ν. Βούτση – Υποκύπτει σε εκβιασμό ο Τσίπρας

tags :
Κυρανάκης: Στο τραπέζι η πρόταση μομφής κατά του Ν. Βούτση – Υποκύπτει σε εκβιασμό ο Τσίπρας
Για τέσσερα χρόνια Τσίπρας – Καμμένος ήταν αλληλοεκβιαζόμενοι είπε ο κ.Κυρανάκης
Τα σενάρια που θέλουν τη ΝΔ να εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλλει πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Βουλής, Ν. Βούτση με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Κανονισμού της Βουλής επιβεβαίωσε ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ και πλέον υποψήφιος βουλευτής, Κ. Κυρανάκης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Κυρανάκης υποστήριξε ότι πρόκειται για σοβαρό θέμα ότι ο πρωθυπουργός υποκύπτει σε εκβιασμό.
«Είναι στο τραπέζι η πρόταση μομφής της ΝΔ σε βάρος του ΠτΒ.
Το σοβαρό θέμα είναι ότι ο πρωθυπουργός υποκύπτει σε εκβιασμό.
Κάτι περίεργο υπάρχει» υποστήριξε ο κ.Κυρανάκης, ο οποίος επανέλαβε πως Τσίπρας και Καμμένος είναι σε συνεννόηση, επισημαίνοντας πως «προφανώς έχουν παραβιαστεί κάποιοι όροι και γι αυτό παρακολουθούμε αυτή την ένταση».
«Για τέσσερα χρόνια ήταν αλληλοεκβιαζόμενοι» τόνισε ο κ.Κυρανάκης, ο οποίος ζήτησε να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του κ.Κοτζιά και άλλων μελών της κυβέρνησης για τις καταγγελίες Καμμένου σχετικά με τον χρηματισμό από το Soros.
Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ.Κυρανάκης είπε πως ότι δεν θα χρησιμοποιεί την ονομασία Βόρεια Μακεδονία.
«Δεν θα χρησιμοποιώ το όνομα Βόρεια Μακεδονία, δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα ο ίδιος ο Ζάεφ, δεν θα λέμε τη γειτονική χώρα Βόρεια Μακεδονία» τόνισε ο κ.Κυρανάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης