Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Ευρωεκλογές και διάλογος με προοδευτικές δυνάμεις στο επίκεντρο

tags :
Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Ευρωεκλογές και διάλογος με προοδευτικές δυνάμεις στο επίκεντρο
Στις αρχές Μαρτίου η συνεδρίαση της ΚΕ με πιθανή ανακοίνωση και ονομάτων για το ευρωψηφοδέλτιο
Η διεύρυνση του διαλόγου με τις επονομαζόμενες προοδευτικές δυνάμεις αλλά και η τακτική του κόμματος εν όψει των Ευρωεκλογών, βρέθηκαν στο επίκεντρο της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συνεδρίασε σήμερα (14/2) υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Όπως αναφέρουν κομματικές πηγές πέραν όλων των άλλων τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν και την ικανοποίησή τους για την ψήφιση αρκετών εκ των προτάσεών τους για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, η πρώτη φάση της οποίας ολοκληρώθηκε στο Κοινοβούλιο.
Το βασικό θέμα που εξέτασε η Πολιτική Γραμματεία ήταν η διεύρυνση του μετώπου των προοδευτικών δυνάμεων που μπορούν να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισαν ότι εντός του επόμενου διαστήματος θα ληφθούν πρωτοβουλίες ώστε να ξεκινήσει ένας εποικοδομητικός διάλογος για το ζήτημα.
Προσέθεσαν ακόμη ότι στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, η οποία θα γίνει το αργότερο έως τις αρχές Μαρτίου θα εξετασθεί και η στρατηγική για τις Ευρωεκλογές ενώ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να υπάρξουν και ανακοινώσεις προσώπων που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης τονίστηκε, προφανώς αυτή η τάση θα αποτελέσει και την εκλογική τακτική του κόμματος, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να καταθέτει την αντίθεσή του στη δεξιά και τον νεοφιλελευθερισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης