Τελευταία Νέα
Πολιτική

Περιοδεία Μητσοτάκη στη Δράμα - Οι επισκέψεις και οι συναντήσεις του

Περιοδεία Μητσοτάκη στη Δράμα -  Οι επισκέψεις και οι συναντήσεις του
Το απόγευμα της Κυριακής στις 18:30 ο Πρόεδρος της ΝΔ θα μεταβεί στην Καβάλα και θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία
Στον νομό Δράμας πραγματοποιεί σήμερα, Κυριακή 5/5, περιοδεία ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αφού επισκέφτηκε πρώτα το Δοξάτο, μετέβη στην πόλη της Δράμας.
Στο Δοξατό ο κ.Μητσοτάκης κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων αποτείνοντας φόρο τιμής στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους την περίοδο της βουλγαρικής κατοχής.
Στη συνέχεια, επισκέφτηκε το ιστορικό Φιλανθρωπικό Σωματείο “Ένωση Κυριών Δράμας” και αναφέρθηκε στο πολυσήμαντο κοινωνικό έργο που επιτελούν πολλές εθελοντικές οργανώσεις στη χώρα μας που προέρχονται μέσα από τη βάση της κοινωνίας των πολιτών.
Μάλιστα, είχε ενημέρωση από την πρόεδρο της Ένωσης Κυριών Δράμας, Αλίκη Τσιαμούρα και ξεναγήθηκε στον ξενώνα ανοιχτής φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών και παιδιών.
Ο πρόεδρος της ΝΔ εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια το σωματείο και χαρακτήρισε την λειτουργία του «φάρο αισιοδοξίας για το μέλλον» αλλά και «πιλότο» για το πως θα πρέπει να οργανώνονται οι κοινωνικές δομές στη χώρα μας και κυρίως όσες προέρχονται από τη βάση του κοινωνικού συνόλου. Μάλιστα, απευθυνόμενος στην κ. Τσιαμούρα είπε «εσείς κάνατε με το παραπάνω αυτό που σας αναλογούσε», ενώ υποσχέθηκε πως η ΝΔ θα στηρίξει θεσμικά όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες της κοινωνίας που έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα και στοχεύουν στην προσφορά βοήθειας και ανακούφισης προς τους συνάνθρωπους μας. Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο στο επισκοπείο, τον οποίο ευχαρίστησε και συνεχάρη για το αξιόλογο κοινωνικό και πνευματικό έργο που επιτελεί η τοπική εκκλησία.
Επιπλέον, έκανε μια βόλτα στην κεντρική πλατεία της Δράμας και συνομίλησε με πολίτες, ενώ σε ένα καφέ αστειεύτηκε με  έναν νεαρό άντρα που είχε τατουάζ στο λαιμό του το όνομα της συζύγου του, λέγοντας του πόσο τυχερή πρέπει να είναι.
Περπατώντας επισκέφθηκε τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Δράμας.
Η επόμενη στάση της περιοδείας του κ. Μητσοτάκη είναι στη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας,, αλλά και  το ορεινό Κάτω Νευροκόπι της Δράμας, όπου θα απονείμει τα βραβεία στους διακριθέντες αθλητές των αγώνων ορεινών διαδρομών “Frozen Peaks 2019”.
 Επίσης θα επισκεφθεί το συσκευαστήριο πατάτας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Δράμας, ενώ θα καταθέσει στεφάνι στο Οχυρό Λίσσε.
Το απόγευμα της Κυριακής στις 18:30 ο Πρόεδρος της ΝΔ θα μεταβεί στην Καβάλα και θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στο κλειστό γήπεδο Καλαμίτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης