Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις Βρυξέλλες και στο ΕΛΚ με τον αέρα της μεγάλης νίκης στις ευρωεκλογές ο Κ. Μητσοτάκης

Στις Βρυξέλλες και στο ΕΛΚ με τον αέρα της μεγάλης νίκης στις ευρωεκλογές ο Κ. Μητσοτάκης
Ο πρόεδρος της ΝΔ θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του ΕΛΚ ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ
Με τον αέρα της μεγάλης και θριαμβευτικής νίκης της ΝΔ στις ευρωεκλογές αλλά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Κ. Μητσοτάκης μεταβαίνει σήμερα Τρίτη 28/5 στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.
Ο κ.Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει ηγετική εμφάνιση στη σημερινή σύσκεψη δεδομένου ότι η ΝΔ ήταν από τα λίγα, αν όχι το μοναδικό κόμμα που ανήκει στην οικογένεια του ΕΛΚ που πέτυχε τόσο μεγάλη αύξηση των ποσοστών του.
Μάλιστα, βάσει του εκλογικού αποτελέσματος που φέρει τη ΝΔ πρώτη με 9,5% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και δεδομένου ότι σε περίπου ένα μήνα θα γίνουν και οι βουλευτικές εκλογές, ο κ.Μητσοτάκης αναμφισβήτητα φέρει και τον αέρα του επόμενου πρωθυπουργού της Ελλάδας.
Πάντως, ο ίδιος ο κ.Μητσοτάκης ήταν αυτός που στη χθεσινή συνεδρίαση των τομεαρχών της ΝΔ συνέστησε αυτοσυγκράτηση και κυρίως να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι, δείχνοντας ότι κύριο μέλημα πλέον είναι η ΝΔ να κερδίσει όσες περισσότερες από τις 13 Περιφέρειες μπορεί.
Είναι χαρακτηριστικό πως ο κ.Μητσοτάκης είπε ότι η ΝΔ μπορεί να κερδίσει τις 12 από τις 13 Περιφέρειες, καλώντας τα στελέχη της ΝΔ να στηρίξουν τους υποψηφίους του κόμματος στο δεύτερο γύρο την ερχόμενη Κυριακή 1 Ιουνίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης