Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραμανλής (ΝΔ): Πλυντήριο εξυπηρετήσεων και ρουσφετιών η Βουλή – Τα τελευταία γραμμάτια του ΣΥΡΙΖΑ

tags :
Καραμανλής (ΝΔ): Πλυντήριο εξυπηρετήσεων και ρουσφετιών η Βουλή – Τα τελευταία γραμμάτια του ΣΥΡΙΖΑ
Είναι κωμικό η κυβέρνηση να φέρνει τροπολογία για το αφορολόγητο 10 μέρες πριν κλείσει η Βουλή λέει ο κ.Καραμανλής
Για αμέτρητες τροπολογίες ρουσφετιών και διευθετήσεων κατηγορεί την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραμανλής, υποστηρίζοντας ότι η εικόνα που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή παραπέμπει σε πολλές δεκαετίες πίσω.
«Υπό το βάρος της εκλογικής ήττας, δυστυχώς βλέπουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει αμέτρητες τροπολογίες ρουσφετιών και διευθετήσεων που μόνο στόχο έχουν στην ουσία να αποπληρωθούν τα τελευταία γραμμάτια.
Αυτά μας γυρνάνε - και το λέω με πολύ μεγάλη λύπη και χωρίς να σηκώνω τους τόνους το λέμε όλοι στην αντιπολίτευση- πολλές δεκαετίες πίσω.
Αυτό δεν έχει προηγούμενο και δεν αναφερόμαστε μόνο στην προεκλογική εκστρατεία αυτή που έρχονται εκατοντάδες τροπολογιών και η Βουλή θυμίζει πλυντήριο εξυπηρετήσεων.
Ζούμε ένα θέατρο του παραλογισμού από τη κυβέρνηση» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Καραμανλής, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι κωμικό αυτό που συμβαίνει με την τροπολογία για τη μη μείωση του αφορολόγητου.
«Είναι και αυτό νομίζω κωμικό, να βλέπουμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει φέρει τροπολογία πριν μερικούς μήνες για την κατάργηση του αφορολόγητου, ένα αφορολόγητο το οποίο η ίδια η κυβέρνηση το ψήφισε και το έριξε κάτω από τις 6.000 ευρώ και τώρα δέκα μέρες πριν τη διάλυση της Βουλής να φέρνει την κατάργηση του αφορολόγητου.
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα (...) αυτή η πολιτική του 'Μαυρογιαλούρου' είναι που κάνει τους πολίτες και τους νέους ανθρώπους οι οποίοι δεν ασχολούνται με την πολιτική να γυρνάνε την πλάτη τους σε όλο το πολιτικό σύστημα» υποστήριξε ο κ.Καραμανλής, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που ήρθε στην εξουσία «λέγοντας ότι καταδικάζει αυτές τις πρακτικές του παλιού πολιτικού συστήματος».
«Τελικά έρχεται και κάνει όχι μόνο αυτά που έκανε το παλιό πολιτικό σύστημα, αλλά μπαίνει σε μια διαδικασία, η οποία μας γυρίζει πολλές δεκαετίες πίσω.
Η ΝΔ έχει δεσμευτεί και το λέει με απόλυτη σαφήνεια ότι όποιος διορισμός γίνει εκτός ΑΣΕΠ, όποιοι διορισμοί γίνουν σε οργανισμούς δημόσιους, οποιαδήποτε αλλαγή πάει να γίνει κάτω από την πίεση της προεκλογικής εκστρατείας δεν θα τη δεχθούμε, με αποκορύφωμα αυτό που βλέπουμε: την πολύ άτσαλη, πολύ προβληματική πρόταση της κυβέρνησης να αλλάξει την ηγεσία του Αρείου Πάγου» υποστήριξε ο κ.Καραμανλής, αναφέροντας πως στόχος της ΝΔ είναι να πετύχει αυτοδυναμία, καθώς η χώρα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, απαιτούν μια ισχυρή κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης