Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια της 7ης Ιουλίου – Εκπρόσωπος η Αχτσιόγλου

tags :
Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια της 7ης Ιουλίου – Εκπρόσωπος η Αχτσιόγλου
Οι ανακοινώσεις αναμένονται την ερχόμενη Δευτέρα 10/6 από τον Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνάντησή του με τον Πρ.Παυλόπουλο
Συνεδριάζει σήμερα Παρασκευή 7/6 το απόγευμα η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αποφασίσει για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.
Αν και δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά ακόμα η ακριβής ώρα και ο τόπος της συνεδρίασης, αυτή προσδιορίζεται για τις 16:00 περίπου το απόγευμα και αφού θα έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση και η ψηφοφορία στη Βουλή για την τροπολογία για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιουνίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο κατά την οποία αναμένεται να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, θα παρουσιάσει την προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και ανακοινώσει ως εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας την Έφη Αχτιόγλου.
Στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας αναμένεται να συμπεριλαμβάνεται ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.
Στη σημερινή της συνεδρίαση η Κεντρική Επιτροπή εκτιμάται ότι θα εγκρίνει τα περισσότερα ονόματα του ψηφοδελτίου ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να δούμε ποια άλλα στελέχη εκτός από την Τασία Χριστοδουλοπούλου που ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές, δεν θα κατέβουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
 
Χρ.Κλ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης