Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα 30/8 ο Μητσοτάκης – Διαδοχικές συσκέψεις ενόψει ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα 30/8 ο Μητσοτάκης – Διαδοχικές συσκέψεις ενόψει ΔΕΘ
Το Σάββατο 7/9 ο πρωθυπουργός θα κηρύξει τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ
Μετά το Βερολίνο και τη συνάντηση με την καγκελάριο Angela Merkel ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί σήμερα Παρασκευή 30/8 στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει διαδοχικές συσκέψεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της πόλης στο πλαίσιο της επικείμενης επίσκεψης του για τη ΔΕΘ.
Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός θα κηρύξει τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ το ερχόμενο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ενώ την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη του στους εκπρόσωπους των ΜΜΕ.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του κ.Μητσοτάκη στις 10:40 θα συναντηθεί με τους παραγωγικούς φορείς, ανάμεσα στους οποίους είναι τα επιμελητήρια Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και Κεντρικής Μακεδονίας.
Στις 12:15 θα έχει σύσκεψη με Επιστημονικούς Φορείς της πόλης, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Διεθνές Πανεπιστήμιο, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο - Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας, το Οικονομικό Επιμελητήριο - Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, το Τεχνικό Επιμελητήριο - Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, τον Δικηγορικό Σύλλογο, τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και το Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται πως ο κ.Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 2/9 και την Τρίτη 3/9 επίσκεψη στη Χάγη της Ολλανδίας και θα βρεθεί ξανά στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης