Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρέμβαση Μητσoτάκη στη Βουλή για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Μητσoτάκη στη Βουλή για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο
Παρέμβαση Μητσοτάκη στη Βουλή για το ποδόσφαιρο - Ανακοινώνει πρωτοβουλίες
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει επί της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο στην Βουλή στις 18:00.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα εξηγήσει το πολιτικό σκεπτικό της απόφασης για να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις και είναι διατεθειμένος να πάρει πρωτοβουλίες για να αντιμετωπιστούν οι χρόνιες παθογένειες του ποδοσφαίρου.
Όσον αφορά τις φημολογίες περί διακοπής του πρωταθλήματος, πηγές του Μαξίμου αναφέρουν ότι δεν θα διακοπεί το πρωτάθλημα.
Υπενθυμίζεται ότι με 156 ψήφους υπέρ έναντι 90 κατά ψηφίστηκε, χθες (29/1), με τη διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας η τροπολογία που αλλάζει τις ποινές από υποβιβασμό έως και αποβολή από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα σε αφαίρεση πέντε έως δέκα βαθμών για παράβαση του νόμου περί πολυϊδιοκτησίας ΑΑΕ, περιορισμό στην απόκτηση μετοχών και όλες τις άλλες παραβάσεις που μπορεί να πιστοποιήσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Φήμες ήθελαν να ανακοινώνει ακόμη και προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος, ωστόσο, αυτό δεν επβεβαιώνεται έως τώρα.
Σημειώνεται πως η Κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να διακόψει το πρωτάθλημα, χωρίς να υπάρχουν κυρώσεις από τις διεθνείς συνομοσπονδίες, επικαλούμενη λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, κάτι που είχε συμβεί και στις προηγούμενες περιπτώσεις που το πρωτάθλημα διεκόπη επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης