Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πελώνη: Από τον Φεβρουάριο οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα

Πελώνη: Από τον Φεβρουάριο οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα
Ελπίζουμε στις αρχές καλοκαιριού να έχει εμβολιαστεί το 60% με 70% του πληθυσμού είπε η κα.Πελώνη
Από τον Φεβρουάριο του 2021 αναμένεται να αρχίσουν οι μαζικοί εμβολιασμοί στην Ελλάδα υποστήριξε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, η οποία απάντησε στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για τις μειωμένες πρώτες δόσεις εμβολίων που θα λάβει η χώρα.
«Η ΕΕ είναι ο ενιαίος αγοραστής, δεν εξαρτάται το ζήτημα από τα κράτη μέλη, κάνεις δεν παίρνει περισσότερο ή λιγότερο από αυτό που του αναλογεί» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η κα.Πελώνη αναφέροντας πως οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα θα μπουν σε μαζική φάση από τον Φεβρουάριο.
Επιπλέον, εξέφρασε την ελπίδα στις αρχές του καλοκαιριού να έχει εμβολιαστεί ένα 60-70% του πληθυσμού.
Σχετικά με τον αν θα αποφασιστούν μέτρα τύπου Δυτικής Αττικής και σε άλλες επιβαρυμένες περιοχές της χώρας, η κα Πελώνη τόνισε πως αναμένεται μέσα στην ημέρα η εισήγηση της επιτροπής.
Απαντώντας στις κατηγορίες παραγόντων της αυτοδιοίκησης  ότι υπήρξε καθυστέρηση των αρμοδίων κυβερνητικών παραγόντων να κάνουν ελέγχους στη Δυτική Αττική, να ενημερώσουν τους φορείς αλλά και να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα, είπε ότι «εδώ και δυο εβδομάδες γίνονται προειδοποιήσεις σε συγκεκριμένες περιοχές».
«Την καλύτερη εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε περιοχή την έχουν οι τοπικοί άρχοντες» είπε η κα.Πελώνη, συστήνοντας στους πολίτες να μην αλλάξουν τις επαφές τους ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης