Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Να αναδυθεί στην επιφάνεια η αλήθεια για την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Να αναδυθεί στην επιφάνεια η αλήθεια για την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη
"Εδώ και δύο μήνες η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία δοκιμάζονται άγρια και σκληρά από την αναζωπύρωση του δεύτερου κύματος της πανδημίας", τονίζει ο Χρ. Γιαννούλης
Να αναδυθεί στην επιφάνεια η αλήθεια για την κατάσταση που διαμορφώθηκε στη Θεσσαλονίκη αναφορικά με τον κορωνοϊό ζητάει με γραπτή του δήλωση, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ -  Προοδευτική Συμμαχία, Χρ. Γιαννούλης.
Ο κ. Γιαννούλης αναφέρει ότι ακούστηκαν πολλά ψέματα ως τώρα, σημειώνοντας ότι εδώ και δύο μήνες η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία δοκιμάζονται άγρια και σκληρά από την αναζωπύρωση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, αλλά και «από μία εξίσου άγρια και σκληρή μάχη για να αναδυθεί στην επιφάνεια η Αλήθεια».
Σύμφωνα με τον κ. Γιαννούλη, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς «φρόντισε με έναν απλουστευτικό τρόπο να αποσύρει τις ευθύνες του», ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης «ξεγλιστρούν με κοινοτυπίες και επικοινωνιακά τεχνάσματα από τα απλά και σαφή ερωτήματα» και ο κ. Μητσοτάκης «μίλησε για ανυπαρξία φωνών της Αυτοδιοίκησης που θα τον οδηγούσαν σε κάποια άλλη απόφαση».
Ο ίδιος θέτει το ερώτημα «ποιος έλαβε την τελική απόφαση έτσι ώστε να υποτιμηθούν τα στοιχεία του ΑΠΘ και της ερευνητικής ομάδας της ΕΥΑΘ και να μην ληφθούν εγκαίρως αυστηρά μέτρα;».
Ο κ. Γιαννούλης τονίζει ότι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, εν όψει και της Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας με Θέμα την Πανδημία, πρέπει να ξέρουν την Αλήθεια και ζητά "οι πρωταγωνιστές των αποφάσεων να μην κρύβονται πίσω από το δάχτυλο του ή την σιωπή ή χρησμούς και αιχμές που συσκοτίζουν παρά φωτίζουν την υπόθεση".
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης