Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης – Εγκαινιάζει τα αεροδρόμια της Fraport – Μήνυμα για τουρισμό

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης – Εγκαινιάζει τα αεροδρόμια της Fraport – Μήνυμα για τουρισμό
Ο πρωθυπουργός θα πει πως η Ελλάδα είναι έτοιμη να υποδεχθεί με ασφάλεια τους ξένους τουρίστες
Σχετικά Άρθρα

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη 19/5 ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης προκειμένου να δώσει το παρών στην εκδήλωση για τα εγκαίνια των 14 αεροδρομίων που διαχειρίζεται η εταιρεία Fraport Greece.
Η εκδήλωση, η οποία είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 20:00 το βράδυ, θα γίνει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Ο πρωθυπουργός με αφορμή την εκδήλωση αναμένεται να στείλει μήνυμα για το έτοιμη είναι η Ελλάδα για να υποδεχθεί με ασφάλεια ξένους τουρίστες το φετινό καλοκαίρι.
Άλλωστε η εξέλιξη του τουρισμού φέτος θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό και την πορεία της ελληνικής οικονομίας για το 2021.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το άνοιγμα του τουρισμού και η επιτυχής πορεία του είναι ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Σε αυτό το πλαίσιο ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στο πρόγραμμα των εμβολιασμών, θα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο εμβολιαστικό πρόγραμμα που «τρέχει» ήδη σε όλα τα ελληνικά νησιά προκειμένου αυτά να καταστούν covid free έως τα τέλη Ιουνίου, θα επισημάνει τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για την είσοδο των τουριστών, θα αναφερθεί στο Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού που θα ισχύσει από την 1η Ιουνίου και θα τονίσει ότι σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα δεν πρόκειται να κάνει καμία υποχώρηση όσον αφορά την τήρηση της ασφάλειας τόσο των Ελλήνων όσο και των ξένων πολιτών.
Στόχος της κυβέρνησης είναι οι φετινές τουριστικές ροές να ανέλθουν ή και να ξεπεράσουν το 50% της τουριστικής κίνησης που καταγράφηκε το 2019.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης