Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυρόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε πολιτική αποδρομή – Μας έβαλε απέναντι του

Σπυρόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε πολιτική αποδρομή – Μας έβαλε απέναντι του
Έχουμε εντολή να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές υποστήριξε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε πολιτική αποδρομή διατύπωσε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος αναφερόμενος στα όσα είπε ο πρωθυπουργός κατά τις δηλώσεις του στη ΔΕΘ.
«Είναι φανερό ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε πολιτική αποδρομή.
Έβαλε απέναντί του το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του ως τον πιο σημαντικό αντίπαλό του.
Καλοδεχούμενο θα πω εγώ.
Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα ήταν μια δύναμη η οποία θα έκανε σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση;
Ότι δεν θα έβγαινε όλο το προηγούμενο διάστημα να λέει το τι δεν έκανε ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του στη διαχείριση των πιο βασικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του ο ελληνικός λαός;» διερωτήθηκε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Σπυρόπουλος.
«Ο κ.Ανδρουλάκης όταν εξελέγη πήρε μία ξεκάθαρη εντολή για αυτόνομη πορεία, βάσει ενός προγράμματος, μίας ιδεολογικής ταυτότητας και μίας προσπάθειας που φαίνεται σιγά-σιγά ότι κερδίζει τον ελληνικό λαό.
Να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές και να έχουμε μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης από αυτό που έκανε ο κ. Μητσοτάκης τα τρία προηγούμενα χρόνια και ο κ. Τσίπρας με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Καμμένου, τα προηγούμενα τέσσερα.
Για την πλειοψηφία των ανθρώπων που στηρίζουν την παράταξη, το αποτυχημένο καθεστωτικό μοντέλο και του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα, πρέπει να φύγει και να έχουμε μια διαφορετική κυβέρνηση, προοδευτική με συγκεκριμένο σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα» υποστήριξε ο κ.Σπυρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης