Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης (κυβερνητικός εκπρόσωπος): Ο Κασσελάκης εξαπατά τους πολίτες με τη φέτα και την ακρίβεια

Μαρινάκης (κυβερνητικός εκπρόσωπος): Ο Κασσελάκης εξαπατά τους πολίτες με τη φέτα και την ακρίβεια
Αντιπαράθεση κυβέρνησης - αξιωματικής αντιπολίτευσης για την τιμή της φέτας
Σε συνέχεια της αναλυτικής του απάντησης στις 24/5/2024, ο Παύλος Μαρινάκης με μια νέα ανάρτησή με βίντεο απάντησε στο βίντεο που ανέβασε στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ψάχνοντας φέτα με 6,28 ευρώ το κιλό.
Όπως φαίνεται από το βίντεο του κυβερνητικού εκπροσώπου, στο έγγραφο που κατέθεσε στη Βουλή ο Πρωθυπουργός στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ακρίβεια, φαίνεται πως η ενδεικτική τιμή 6,28 ευρώ αναφέρεται σε συσκευασία μισού και όχι ενός κιλού όπως αυτή που έψαχνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.
Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο Παύλος Μαρινάκης και όπως φαίνεται και στο κατατεθέν από τον Πρωθυπουργό έγγραφο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέκρινε συσκευασία 500 γραμμαρίων σε όλες τις χώρες.
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στο βίντεό του παρέθεσε και απόσπασμα από την ομιλία του Πρωθυπουργού στη Βουλή στην οποία φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουδέποτε μίλησε για «το κιλό», όπως παραπλανητικά ισχυρίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης.
Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως αν κανείς υπολογίσει την τιμή του κιλού από τα στοιχεία που προσκόμισε ο Πρωθυπουργός στη Βουλή, θα δει πως τα προϊόντα που κοιτούσε ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ακόμα φθηνότερα.
«Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για κάθε νοικοκυριό
. Προσπαθούμε να μειώσουμε τις συνέπειές του με σοβαρές κινήσεις.
Αύξηση των εισοδημάτων, πολλά και αυστηρά πρόστιμα και βέβαια στοχευμένες παρεμβάσεις», ανέφερε κλείνοντας ο Παύλος Μαρινάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης