Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξανθόπουλος (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Μακεδόνες ορίτζιναλ οι Σκοπιανοί, δυνατή συμμαχία μετά τη συμφωνία των Πρεσπών

Ξανθόπουλος (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Μακεδόνες ορίτζιναλ οι Σκοπιανοί, δυνατή συμμαχία μετά τη συμφωνία των Πρεσπών
Σάλος με τις δηλώσεις του Βουλευτή
Σχετικά Άρθρα

Απίστευτη πρόκληση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλο Ξανθόπουλο, που μιλώντας στο κανάλι της Βουλής επέλεξε να κάνει επίδειξη στον… Τσίπρα, αποκαλώντας τους Σκοπιανούς original Μακεδόνες και ειρωνικά «Μακεδονομάχους» την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που διαμαρτυρήθηκε για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας.
Ο βουλευτής Δράμας επιλέγει να στηρίξει τον σλαβικό εθνικισμό και σωβινισμό και να ειρωνευτεί το σύνολο του ελληνικού λαού.
Ίσως γι’ αυτό στις πρόσφατες εκλογές άγγιζαν το 10%, αλλά μυαλό δεν βάζουν.
Στο βίντεο που κάνει ήδη τον γύρο των Μέσων Κοινωνικής δικτύωσης μάλιστα κανείς από το κανάλι της Βουλής – με δύο παριστάμενους δημοσιογράφους – δεν επιχειρεί να “διορθώσει” τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Μόνο ως προσβολή θα μπορούσε να το πάρει κανείς, ακόμα και ειρωνικό να ήταν. Ο Βουλευτής θα μπορούσε να το εξηγήσει ή να το μαζέψει, μετά τον σάλο, αλλά επιλέγει απλώς να ανεβάζει βίντεο με συνεντεύξεις του. Για συγγνώμη δεν κάνουμε λόγο.

Η δήλωσή του: 

«Χθες εισέπραξα ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στα δυτικά Βαλκάνια σε μια προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενσωμάτωσης στην ΕΕ» ξεκίνησε την επίμαχη τοποθέτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:
«Αυτού του τύπου οι πρωτοβουλίες σαν τη Συμφωνία των Πρεσπών παρότι φωνάζουν οι μακεδονομάχοι από εδώ και οι "μακεδόνες ορίτζιναλ" οι από εκεί, είναι ένα δείγμα του πώς μπορούν να οικοδομούνται οι συμμαχίες λαών και κρατών προς όφελος της ευρύτερης περιοχής.

 

www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης