Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαμουλάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Τσίπρας - Δεν υπάρχουν ούτε κατά διάνοια μαύρα χρήματα στα ταμεία

Μαμουλάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Τσίπρας - Δεν υπάρχουν ούτε κατά διάνοια μαύρα χρήματα στα ταμεία
«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο εκλεγμένος πρόεδρός μας»
Σχετικά Άρθρα
Στον ΣΥΡΙΖΑ «δεν υπάρχουν ούτε κατά διάνοια» μαύρα χρήματα στα ταμεία, ξεκαθάρισε ο βουλευτής του κόμματος, Χάρης Μαμουλάκης, ως έμμεση απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη.
«Αν υπήρχαν, δεν θα βρισκόμασταν σε αυτή τη δύσκολη δημοσιονομική μέγγενη», δήλωσε ο κ. Μαμουλάκης στα «Παραπολιτικά».
Επίσης, σχολίασε και την αναστολή του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας «Αυγής»: «Στο προηγούμενο Εκτελεστικό Γραφείο συζητήθηκε και πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση», δήλωσε, εκφράζοντας την ελπίδα να επιστρέψει η καθημερινή κυκλοφορία της εφημερίδας.
Ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα, «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι τέτοιο το αποτύπωμά του στον προοδευτικό χώρο και δη στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που δεν χωράει ερωτηματικό» σχολίασε ο κ. Μαμουλάκης, ενώ πρόσθεσε:
«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο εκλεγμένος πρόεδρός μας που έδωσε τη μάχη, έδωσε όλο του τον εαυτό του προεκλογικά, με τα λάθη και τις παραλείψεις αλλά και τα πολλά θετικά, με την εξωστρέφεια που μας βοήθησε αναμφίβολα και από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνεται».
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ζήτημα από τον Στέφανο Κασσελάκη εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, τουναντίον άλλωστε αυτό είναι κάτι που πολύ σύντομα θα διαφανεί», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης