Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άρειος Πάγος: Κλήσεις δύο προσώπων από τον αντεισαγγελέα για την υπόθεση των υποκλοπών

Άρειος Πάγος: Κλήσεις δύο προσώπων από τον αντεισαγγελέα για την υπόθεση των υποκλοπών
Περίπου δύο ώρες διήρκεσε η χθεσινή (25/6) κατάθεση του Γρήγορη Δημητριάδη
Σχετικά Άρθρα
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης -διερευνά την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών μέσω του κατασκοπευτικού λογισμικού Pradator- κάλεσε να καταθέσουν δυο μάρτυρες ως ύποπτοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, οι οποίοι όμως ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία.
Ο κ. Ζήσης, θα καλέσει και άλλους σε εξηγήσεις ως υπόπτους, ενώ έχει ήδη λάβει, σύμφωνα με πληροφορίες, καταθέσεις από 40 μάρτυρες. Παράλληλα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει λάβει απαντήσεις από όλα τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής που είχαν ζητηθεί από εισαγγελικές αρχές άλλων χωρών για την επίμαχη υπόθεση.

Δίωρη η κατάθεση του Γρ. Δημητριάδη στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Περίπου δύο ώρες διήρκεσε η χθεσινή (25/6) κατάθεση του πρώην διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρήγορη Δημητριάδη, στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αχιλλέα Ζήση που διερευνά την υπόθεση των υποκλοπών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου καλεί μάρτυρες προκειμένου να ολοκληρώσει την έρευνα του και να συντάξει το σχετικό πόρισμα, το οποίο θα υποβάλλει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, η οποία θα αποφασίσει για την πορεία της υπόθεσης.
Ο κ. Δημητριάδης μπήκε από την κεντρική είσοδο του κτιρίου του Αρείου Πάγου, ωστόσο μετά το τέλος της κατάθεσής του προτίμησε να αποχωρήσει από το υπόγειο γκαράζ του δικαστικού κτιρίου για να αποφύγει δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες που τον ανέμεναν στην είσοδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης