Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγές και στο Ινστιτούτο «Νίκος Πουλαντζάς» από Κασσελάκη - Νέος πρόεδρος ο Όθων Ηλιόπουλος

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγές και στο Ινστιτούτο «Νίκος Πουλαντζάς» από Κασσελάκη - Νέος πρόεδρος ο Όθων Ηλιόπουλος
Θα αποτελέσει την επίσημη πρόταση για τη θέση του προέδρου του ΔΣ του Ινστιτούτου εκ μέρους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο ιατρός, πανεπιστημιακός και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Όθων Ηλιόπουλος θα αποτελέσει την επίσημη πρόταση για τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς εκ μέρους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία που θα συνεδριάσει στις 4/7, σύμφωνα με κομματικές πηγές.
Όπως σημειώνουν από την Κουμουνδούρου, στο πρόσωπο του Δρ. Ηλιόπουλου διασταυρώνονται εδώ και πολλά χρόνια οι έννοιες της συνεισφοράς στον άνθρωπο, της πανεπιστημιακής αριστείας, η οποία έχει δοκιμαστεί με επιτυχία έξω από τα σύνορα της χώρας μας και της πολιτικής δράσης, πάντοτε με γνώμονα τα συμφέροντα και τις αγωνίες της κοινωνικής πλειοψηφίας.
«Ακριβώς αυτά τα στοιχεία, αναφέρουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι που τον καθιστούν ιδανικό για τη θέση του επικεφαλής του αναγνωρισμένου Ινστιτούτου, το οποίο από το 1997 που ιδρύθηκε υπηρετεί με συνέπεια την ενδυνάμωση των αξιών της Αριστεράς, προωθώντας συστηματικά την εμβάθυνση της γνώσης γύρω από τα σύγχρονα κοινωνικά, οικολογικά, πολιτικά και πολιτισμικά ζητήματα, και τη διερεύνηση των αναδυόμενων κοινωνικών μεταβολών» προσθέτουν, προαναγγέλλοντας έτσι τον ορισμό του κ. Ηλιόπουλου στο κομματικό ινστιτούτο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης