Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος για Κασσελάκη: Αν δεν έχει ήδη παραιτηθεί, θα πρέπει να το κάνει

Θεοχαρόπουλος για Κασσελάκη: Αν δεν έχει ήδη παραιτηθεί, θα πρέπει να το κάνει
"Tα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να αντιμετωπίζονται με αναρτήσεις και με tweet", τόνισε ο Θ. Θεοχαρόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Συνεχίζονται οι εσωκομματικές αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την ανάρτηση του προέδρου του Στ. Κασσελάκη, που καλεί τον Α. Τσίπρα είτε να αναλάβει, είτε να τον στηρίξει χωρίς παιχνίδια.
«Ο κ. Κασσελάκης αν δεν έχει παραιτηθεί ήδη θα πρέπει να το κάνει», ανέφερε ο Θ. Θεοχαρόπουλος ( πρώην διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που απομακρύνθηκε με εντολή Κασσελάκη), σχολιάζονατς τη σχετική ανάρτηση που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ανέφερε ότι «στην πρώτη ανάρτηση ο Κασσελάκης έλεγε τον Τσίπρα υπονομευτή, στη δεύτερη ανάρτηση τον κατηγορούσε για παιχνίδια. Προσπαθούσε να τον εμπλέξει από ό,τι είδα σε διάφορες καταστάσεις, οι οποίες νομίζω ότι δεν έχει εμπλακεί όλο το τελευταίο διάστημα, τουλάχιστον όσο γνωρίζω δεν έχει εμπλακεί[…]Με ρωτάτε αν κατάλαβα».
Σύμφωνα με τον κ. Θεοχαρόπουλο, «μου φάνηκε παραληρηματικό "έλα να αναλάβεις" στον πρώην πρόεδρο, "πάμε" υπονοώντας σε εκλογική διαδικασία. Αν έχει παραιτηθεί έπρεπε να το έχει πει[…] Προσπαθούμε κάθε φορά να ερμηνεύσουμε αυτά που δεν ερμηνεύονται, γιατί εδώ ξαναλέω το ζήτημα είναι ένα: τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να αντιμετωπίζονται με αναρτήσεις και με tweet[…] ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης