Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεχαγιά (ΣΥΡΙΖΑ): Είμαστε ένα κόμμα εν κινήσει - Θα ανασυγκροτηθούμε και θα διεκδικήσουμε τη διακυβέρνηση της χώρας

Κεχαγιά (ΣΥΡΙΖΑ): Είμαστε ένα κόμμα εν κινήσει - Θα ανασυγκροτηθούμε και θα διεκδικήσουμε τη διακυβέρνηση της χώρας
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε είχε, ούτε έχει τρολς και όπως είπε ο κ. Κασσελάκης χθες, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει και τους εργαζομένους του κόμματος και δεν υπάρχουν μαύρα χρήματα», ανέφερε η Β. Κεχαγιά
«Είμαστε ένα κόμμα εν κινήσει, θα ανασυγκροτηθούμε θα κάνουμε το καταστατικό μας συνέδριο και θα διεκδικήσουμε τη διακυβέρνηση της χώρας», υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Β. Κεγαγιά.
Η κα Κεχαγιά μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε πως «δεν πλήττουμε ποτέ γιατί φροντίζει και η κυβέρνηση. Η επιβολή της εξαήμερης εργασίας με την οποία μας διαπομπεύουν στο εξωτερικό και η κυβέρνηση να λέει ότι πρόκειται για fake news είναι απαράδεκτη», προσθέτοντας ότι η πολιτική αυτή θα έχει και συνέπειες
Για τη Γαλλία σχολίασε ότι η κυβέρνηση «δεν έκανε ούτε μια δήλωση για την ακροδεξιά και για το γεγονός ότι η Le Pen βυθίστηκε, μας προβληματίζει».

Για Κασσελάκη

Αναφορικά με τις σχέσεις του πρώην προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα και του νυν Στ. Κασσελάκη, η κα Κεχαγιά ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει μια υποβόσκουσα ένταση και ρήξη μεταξύ των δύο προσώπων», «δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δύο ηγετών του κόμματος».
Τόνισε ακόμη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε είχε, ούτε έχει τρολς και όπως είπε ο κ. Κασσελάκης χθες, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει και τους εργαζομένους του κόμματος και δεν υπάρχουν μαύρα χρήματα».
Σημείωσε πως εάν το απαιτήσει η κοινωνία θα πρέπει να υπάρξει σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων. «Κοιτάζουμε μπροστά και παίρνουμε πρωτοβουλίες», είπε χαρακτηριστικά.
Για το αν χρειάζεται δημοψήφισμα για την κεντροαριστερά, απάντησε ότι «ότι αυτό θα το αποφασίσει το καταστατικό συνέδριο».
Τέλος, για την εφημερίδα «Αυγή» ανέφερε ότι «είναι σχεδόν αδύνατο να διατηρήσουμε το καθημερινό φύλλο. Το θέμα είναι να είναι βιώσιμες οι θέσεις εργασίας και να διατηρηθούν. Ας περιμένουμε την απόφαση της οικονομικής επιτροπής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης