Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φωτεινό παράδειγμα ισότητας φύλων η JPA του Ανδρέα Πάτση

Φωτεινό παράδειγμα ισότητας φύλων η JPA του Ανδρέα Πάτση
Στην JPA, το ποσοστό των γυναικών είναι άνω του 70%, ενώ στην εσωτερική οργάνωση, το 60% των διευθυντικών στελεχών είναι γυναίκες
Μέσα σε έναν κόσμο που κραυγάζει περί ισότητας των δύο φύλων αλλά στην πράξη οι ανισότητες είναι τεράστιες, η JPA, του επιτυχημένου νομικού Ανδρέα Πάτση, κάνει τη διαφορά.
Στην JPA, το ποσοστό των γυναικών είναι άνω του 70%, ενώ στην εσωτερική οργάνωση, το 60% των διευθυντικών στελεχών είναι γυναίκες.
Στις θέσεις αυτές, προσθέτουν σημαντική αξία, συνδυάζοντας σύνθετες τεχνικές γνώσεις, συναισθηματική νοημοσύνη, εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και υψηλή ικανότητα διαχείρισης διενέξεων και διαφωνιών.
Η JPA έχει, επίσης, συστήσει ειδική ομάδα εργασίας, με επικεφαλής την κα Βασιλική Παπαλουκά, Στρατηγικό Σύμβουλο του Ομίλου και υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας.

Οι επιδόσεις των γυναικών

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο, η πρόοδος προς την κατεύθυνση της ισότητας των φύλων παραμένει τόσο ηθική επιταγή, όσο και στρατηγικό πλεονέκτημα για κάθε οργανισμό.
Η ισότητα στον εργασιακό χώρο απελευθερώνει δημιουργικές δυνάμεις και τη δύναμη των γυναικών, επηρεάζοντας καταλυτικά τη διαμόρφωση μιας ευημερούσας και δίκαιης κοινωνίας.
Καλλιεργώντας ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που εκτιμά και ενδυναμώνει τις γυναίκες, η JPA αξιοποιεί μια τεράστια δεξαμενή ανεκμετάλλευτου δυναμικού, οδηγώντας σε αυξημένη παραγωγικότητα, μεγαλύτερη συμμετοχικότητα των εργαζομένων, και υψηλή αφοσίωσή τους στην επιχείρηση.
Επιπλέον, οι γυναίκες φέρνουν μοναδικές προοπτικές, δεξιότητες και ταλέντα στον εργασιακό χώρο, εμπλουτίζοντας τη συνολική οργανωτική κουλτούρα.
Η Ελλάδα έχει κάνει σημαντικά βήματα για την υιοθέτηση μιας νοοτροπίας όπου είναι δεδομένο και αυταπόδεικτο ότι οι γυναίκες έχουν ίσες ευκαιρίες στην απασχόληση, λαμβάνουν ίση αμοιβή για ίση εργασία και έχουν ισότιμη συμμετοχή σε θέσεις ευθύνης, με μοναδικό κριτήριο την απόδοση και τις δυνατότητές τους.
Ωστόσο, είναι ακόμα πίσω, καθώς ο γενικός δείκτης ισότητας για την Ελλάδα βρίσκεται στο 25%, όταν ο μέσος όρος στην ΕΕ είναι στο 60%.
PHOTO-2024-06-17-10-53-37.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης