Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Ο Νίκος Θεοδωρόπουλος της ΝΔ απειλεί με βόμβα αποκαλύψεων - Αρνείται τον ρόλο του κομιστή

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Ο Νίκος Θεοδωρόπουλος της ΝΔ απειλεί με βόμβα αποκαλύψεων - Αρνείται τον ρόλο του κομιστή
Aναφέρει πως παρά τα αντίθετα δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν ως «κομιστή» αυτό δεν έχει καμία βάση
Ο πρώην γραμματέας Ελληνισμού της Διασποράς της ΝΔ Νίκος Θεοδωρόπουλος δίνει νέα τροπή στο σκάνδαλο διαρροής προσωπικών στοιχείων των αποδήμων, το λεγόμενο «Michel Gate», καθώς απειλεί δημόσια με αποκαλύψεις.
Με ανάρτησή του αναφέρει πως παρά τα αντίθετα δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν ως «κομιστή» αυτό δεν έχει καμία βάση, ενώ σημειώνει με νόημα πως είναι τόσο αληθινό όπως η fake φωτογραφία της Αυριανής «που έδειχνε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ως συνεργάτη των Ναζί».
Παράλληλα, τονίζει ότι δεν αποπέμφθηκε ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία καθώς παραιτήθηκε μόνον από τη θέση του Γραμματέα Αποδήμων & όχι από μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και μέλος του κόμματος.
Σπεύδει, δε, να ξεκαθαρίσει ότι περιμένει πρώτα την απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής και στη συνέχεια «θα απαντηθούν όλα με τον τρόπο που πρέπει». Χαρακτηριστική είναι η πρώτη φράση στην ανάρτησή του:
«Στην υπόθεση των e-mails, έως τώρα επέλεξα να μην μιλήσω. Από σήμερα, αυτό τελειώνει.»

Η ανάρτησή του Νίκου Θεοδωρόπουλου


Στην υπόθεση των e-mails, έως τώρα επέλεξα να μην μιλήσω. Από σήμερα, αυτό τελειώνει. Για αρχή, ξεκαθαρίζω, ότι ποτέ δεν υπήρξε διακίνηση «αρχείου e-mails» από το Υπουργείο Εσωτερικών προς εμένα. Τα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν εμένα ως «κομιστή» έχουν τόση αλήθεια, όση η κατασκευασμένη από την Στάζι, φωτογραφία της Αυριανής που έδειχνε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ως συνεργάτη των Ναζί. Ακόμη, διευκρινίζω, ότι ποτέ δεν αποπέμφθηκα από τη Νέα Δημοκρατία όπως ανέφεραν ορισμένα ΜΜΕ. Παραιτήθηκα, από την θέση του Γραμματέα Αποδήμων & όχι από μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και μέλος του κόμματος. Τέλος, σε ότι αφορά τα “unfair”, εναντίον μου και τα λογικά ερωτήματα που υπάρχουν, θα απαντηθούν όλα με τον τρόπο που πρέπει, μετά όμως, από την απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής. Με προσμονή λοιπόν, αναμένω την οριστική απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το πρόσωπο μου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης