Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Ο Πολάκης παρεμβαίνει και ασκεί bullying στους δικαστές - Σιγά μην τον φοβηθώ

Γεωργιάδης: Ο Πολάκης παρεμβαίνει και ασκεί bullying στους δικαστές - Σιγά μην τον φοβηθώ
Ο υπουργός Υγείας προχώρησε στην ανάρτηση αυτή μετά την επίθεση που του εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και τη δίκη για την οποία βρίσκονται στο εδώλιο ο πρώην εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής, και η σύζυγός του, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου
Για νέα απόπειρα παρέμβασης στη Δικαιοσύνη και μπούλιγνκ των δικαστών, καταγγέλλει τον Παύλο Πολάκη ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο υπουργός Υγείας προχώρησε στην ανάρτηση αυτή μετά την επίθεση που του εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και τη δίκη για την οποία βρίσκονται στο εδώλιο ο πρώην εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής, και η σύζυγός του, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου.
«Ήρθε στο Δικαστήριο ασκώντας bullying στους Δικαστές, παράτυπα ενώ δεν ήταν διάδικος, οι οποίοι τον δέχθηκαν στην Δίκη την ίδια στιγμή που κατηγορούσε την Δικαιοσύνη ως πιασμένη, για να μην αφήσει τους Δικαστές να αποφασίσουν ελευθέρως ως το Σύνταγμα ορίζει. Τώρα παρεμβαίνει εκ νέου σε μία εν εξελίξει διαδικασία, προσπαθώντας να πιέσει τους Δικαστές προς την ενοχή, ενώ γνωρίζει ότι οι εισαγγελικές προτάσεις εξ ορισμού είναι καταδικαστικές, πάλι κάνει παρέμβαση!» επισημαίνει ο κ. Γεωργιάδης.
Επίσης, δηλώνει την εμπιστοσύνη του προς τη Δικαιοσύνη. «Εγώ εμπιστεύομαι την Δικαιοσύνη σιγά μήν φοβούνται τον Πολάκη! (Και πώς προδικάζει το αποτέλεσμα της Δίκης ο κ. Πολάκης ξέρει κάτι;)» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Ο @pavpol2222 ως εν ενεργεία Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας έβγαινε κάθε μέρα και έλεγε ότι ο @stamatispoulis είναι ένοχος, ασκώντας, σύμφωνα και με την απόφαση του ΕΔΔΑ, παράνομη πίεση για να ασκηθούν διώξεις.
Ήρθε στο Δικαστήριο ασκώντας bullying στους Δικαστές, παράτυπα ενώ δεν ήταν διάδικος, οι οποίοι τον δέχθηκαν στην Δίκη την ίδια στιγμή που κατηγορούσε την Δικαιοσύνη ως πιασμένη, για να μην αφήσει τους Δικαστές να αποφασίσουν ελευθέρως ως το Σύνταγμα ορίζει.
Τώρα παρεμβαίνει εκ νέου σε μία εν εξελίξει διαδικασία, προσπαθώντας να πιέσει τους Δικαστές προς την ενοχή, ενώ γνωρίζει ότι οι εισαγγελικές προτάσεις εξ ορισμού είναι καταδικαστικές, πάλι κάνει παρέμβαση! Είμαι βέβαιος ότι οι Δικαστές δεν υποκύπτουν σε τέτοιου τύπου παράνομες παρεμβάσεις και ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους με γνώμονα την συνείδηση τους και μόνον. Εγώ εμπιστεύομαι την Δικαιοσύνη σιγά μήν φοβούνται τον Πολάκη! (Και πώς προδικάζει το αποτέλεσμα της Δίκης ο κ. Πολάκης ξέρει κάτι;).».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης