Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Ραγίσαμε την παντοδυναμία Μητσοτάκη – Είναι πρωθυπουργός του 28%

Κασσελάκης: Ραγίσαμε την παντοδυναμία Μητσοτάκη – Είναι πρωθυπουργός του 28%
Δεν έχω εμμονή να κερδίσουμε τη ΝΔ, πρέπει να αλλάξουμε την χώρα είπε ο κ.Μητσοτάκης
Ραγίσαμε την παντοδυναμία Μητσοτάκη και πλέον είναι πρωθυπουργός του 28% υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, επισημαίνοντας ότι δεν έχει εμμονή με το να κερδίσει τη ΝΔ, αλλά με το να αλλάξει την χώρα.
«Δεν θέλω να κερδίσουμε τη ΝΔ επειδή έχουμε εμμονή με το να την κερδίσουμε, αλλά για να μπορέσουμε να προσφέρουμε ανακούφιση και μία κοινωνική πολιτική στη χώρα μας» είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Talk Radio 98.9 ο κ.Κασσελάκης, αναφέροντας πως πρέπει να αλλάξουμε την χώρα.
«Το πρόβλημα με τη ΝΔ δεν είναι μόνο ο κ. Μητσοτάκης, είναι η πολιτική τους.
Θα αποτύχει η ΝΔ επειδή η ιδεολογία τους δεν φέρνει ομόνοια στον λαό και φτωχοποιεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του.
Εμείς ήδη ραγίσαμε την παντοδυναμία Μητσοτάκη, άρα δεν τον φοβόμαστε, είναι ο πρωθυπουργός του 28% πλέον» υπογράμμισε ο κ.Κασσελάκης, αναφέροντας πως σε καμία περίπτωση δεν θα ψήφιζε τον κ.Μητσοτάκη για επικεφαλής της Κομισιόν.
Ερωτηθείς για το εάν έχει κάποια προτίμηση σχετικά με τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, ο κ.Κασσελάκης απάντησε αρνητικά, λέγοντας πως «προτιμώ την πραγματική προοδευτική πολιτική, προτιμώ τις απαντήσεις».
Σε ερώτηση για το εάν θα διατηρηθεί το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Κασσελάκης είπε πως επιθυμεί να το κρατήσει, αλλά «δεν είναι δική μου απόφαση αυτό, αλλά των συνέδρων και των μελών του κόμματος».

Νέες αιχμές για Τσίπρα

Ερωτηθείς για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «υπήρξε πρόεδρος του κόμματος 15 χρόνια, άρα ότι διαχειρίζομαι και διαχειριζόμαστε τα συλλογικά μας όργανα είναι απόρροια μιας ηγεσίας η οποία υπήρξε εκεί για 15 χρόνια».
Στο ερώτημα αν «αυτές τις ευθύνες που είχε η προηγούμενη ηγεσία του κόμματος τις έχετε συζητήσει εσείς με τον κ. Τσίπρα», απάντησε ότι «πριν από τις ευρωεκλογές τού είχα αναφέρει πολλές φορές αυτά τα ζητήματα», όμως δεν επιθυμεί να φανερώσει τι του είχε πει.
«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι είχαν πλήρη γνώση όλοι μέσα στο κόμμα και στο γραφείο προέδρου και στην Πολιτική Γραμματεία για τα ζητήματα του κόμματος, μέσα σε αυτά και τα οικονομικά ζητήματα του κόμματος.
Και αυτό το οποίο είναι λυπηρό - κατά τη γνώμη μου - το οποίο φαίνεται και από τις καταστάσεις που έχουν κατατεθεί στη Βουλή και από τον πρώην οικονομικό διευθυντή του κόμματος, είναι ότι έγινε ένα τεράστιο άνοιγμα πέρυσι στις εκλογές, στις εθνικές, και μάλιστα μεταξύ των δύο εκλογών, όταν ήταν ξεκάθαρο ότι θα μειωνόταν η χρηματοδότηση του επόμενου χρόνου και αναγκαζόμαστε αυτήν τη στιγμή να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση», τόνισε ο κ.Κασσελάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης