Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θριαμβολογίες Μαξίμου για Μπελέρη: «Έγινε το αυτονόητο το οποίο δεν συμβαίνει πάντα»

Θριαμβολογίες Μαξίμου για Μπελέρη: «Έγινε το αυτονόητο το οποίο δεν συμβαίνει πάντα»
«Τώρα έχουν προκηρυχθεί νέες εκλογές στην Χειμάρρα και θέλουμε να είναι ελεύθερες και δικαιες» τονίζουν από την κυβέρνηση
Άδεια για να ορκιστεί ευρωβουλευτής έλαβε ο φυλακισμένος Φρέντι Μπελέρης από τις αλβανικές αρχές και την Δευτέρα θα ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα και στη συνέχεια στο Στρασβούργο.
Κυβερνητική πηγή σημειώνει ότι έγινε το αυτονόητο το οποίο δεν συμβαίνει πάντα.
“Τώρα έχουν προκηρυχθεί νέες εκλογές στην Χειμάρρα και θέλουμε να είναι ελεύθερες και δικαιες” τονίζει η ίδια πηγή.
Ο Μπελέρης είχε υποβάλει σχετική αίτημα και η άδειά του αρχίζει από την Δευτέρα και με το πέρας της θα πρέπει να επιστρέψει στην φυλακή για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του που ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο.
Δικαίωση αποτελεί το γεγονός ότι ο Φρέντι Μπελέρης θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του και θα συμμετάσχει στις ψηφοφορίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την επόμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο τονίζει ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.
Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Ιουλίου ο Φρέντι Μπελέρης καθαιρέθηκε από δήμαρχος Χειμάρρας με απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής στα Τίρανα.
Ο ευρωβουλευτής μεταφέρθηκε σιδηροδέσμιος για να παρακολουθήσει τη διαδικασία, ενώ λίγο αργότερα έστειλε μήνυμα ότι τη συγκεκριμένη μέρα το παζλ μεθοδεύσεων του Ράμα ολοκληρώθηκε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης