Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαζαρίδης (βουλευτής ΝΔ): Μια φέτα καρπούζι, οι γελοιότητες ΣΥΡΙΖΑ και των troll του και το ακίνητο Κασσελάκη των 1,7 εκατ. στο Κολωνάκι

Λαζαρίδης (βουλευτής ΝΔ): Μια φέτα καρπούζι, οι γελοιότητες ΣΥΡΙΖΑ και των troll του και το ακίνητο Κασσελάκη των 1,7 εκατ. στο Κολωνάκι

«Τα εξωτικά φρούτα του Κασσελάκη»

Σχετικά Άρθρα
Δήλωση σχετικά με μία προηγούμενη αναφορά του για την ακρίβεια, η οποία κατά λεγόμενά του διαστρεβλώθηκε, έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.
Στην ανάρτησή του είναι και ιδιαίτερα καυστικός απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και στον πρόεδρό του, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο βουλευτής έγραψε συγκεκριμένα:

«Την περασμένη Κυριακή στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ερωτηθείς για τις τιμές στα παζάρια και την άποψη μιας πολίτη ότι τα φρούτα και τα λαχανικά είναι πιο ακριβά από την Γερμανία, διαφώνησα λέγοντας ότι δεν συγκρίνονται οι τιμές, διότι εκεί αγοράζουν τεμάχια και όχι κιλά.
Και οι τιμές των τεμαχίων συνήθως είναι όσο κοστίζει ένα κιλό στην Ελλάδα!
Για να τελειώνουμε με τη σπέκουλα και την μαύρη προπαγάνδα.
Είπα την πραγματικότητα, δηλαδή, την οποία γνωρίζουν άπαντες χρόνια τώρα.
Σε καμία περίπτωση δε, δεν θα μπορούσα να προτείνω αυτό που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα πληρωμένα troll του, καθώς προέρχομαι από μια πολύ φτωχή οικογένεια και καταλαβαίνω απόλυτα τα προβλήματα της κοινωνίας.
Κάτι που δεν μπορεί να ισχυριστεί ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, που μπορεί να απολαμβάνει το καρπούζι του και διάφορα εξωτικά φρούτα μαζί με το σύζυγό του στο σπίτι των 1,7 εκατομμυρίων ευρώ, στο Κολωνάκι!
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα περισσότερα κορυφαία στελέχη του κόμματός του, που διαθέτουν καταθέσεις και επενδύσεις εκατομμυρίων.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει διαζύγιο εδώ και χρόνια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης